Sport: Geen doelen en lekker rennen

 photo 01-11-2016_zps8lyhdpnz.jpg
Nieuwe week en deze week ging een stuk beter!
Maandag begon met crossfit en ik zag er een beetje tegenop de laatste crossfitles ging nou niet bepaald van een leie dakje maar gelukkig viel het dit keer mee en hoewel de training super zwaar was, had ik een lekker gevoel aan het eind van de training.

Dinsdag voelde ik de crossfit les in de benen, dit is niet grappig! Toch ging ik op de fiets naar het werk. Op de 22km fietsen van en naar het werk deed ik verder eigenlijk vrij weinig.

Woensdag ging ik ook weer sporten dit keer drie uur lang (lees je binnenkort meer over). Ik had nog spierpijn van de crossfit van maandag maar dit was nog niets.

Want donderdag durfde ik niet eens mijn bed uit te komen. Alles maar dan ook alles deed zeer! Pfff!! Op de fiets ging ik naar het werk en toen ik terug naar huis fietsde werd ik door alles en iedereen keihard ingehaald! Ik kon gewoon niet en ik besteedde dan ook de rest van de dag op de bank met een dekentje, wat thee en mijn beste vriend Tony (Chocoloney).

Ik kon de volgende dag maar moeilijk uit bed komen en ook de vrijdag was lang! Maar uiteindelijk was het weekend, ik deed die dag ook niets!

Zaterdag gingen we gezellig winkelen in Bataviastad! Geen sporten, al is winkelen wel een sport natuurlijk!

Zondag was ik dus jarig! Het was heerlijk weer, ik had nieuwe hardloopschoenen een nieuwe tight en in de planning stond een run. Niet in mijn nieuwe tight want dat was te warm. Maar wel op mijn nieuwe schoenen. Heerlijk om een paar nieuwe schoenen te hebben die hetzelfde zitten als je oude (alleen de demping is wat beter). Ik ben weer begonnen met Evy, dus ik zit weer aan de start to run, dit keer niet de 5km maar de 7,5 km. Ik ga ook niet drie keer in de week lopen, want eigenlijk wil ik niet in het donker lopen. maar ik loop als ik vrij ben of als het weekend is. Dat houdt in de ene keer loop ik 2x en de andere week 1x, zo heb ik geen druk van het ik moet lopen, maar ik kan wel lekker lopen. Op de planning stond een half uurtje lopen. En daar ging ik dan, lekker lopen, het zonnetje scheen, ik had een driekwart tight aan en een dun shirtje met lange mouwen maar dat was zelfs nog te warm! Maar na een half uurtje kwam ik weer thuis en had ik lekker gerend, dit voelde goed! Het rennen is weer fijn, niet te lang maar gewoon prettig! Daar hou ik van!

Op naar een nieuwe sportweek!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.