Sport: Gewoon lekker bezig

Sport week 2 photo Image-1_zpsvheoxifz.jpg
Soms heb je van die weken dan ben je gewoon lekker bezig!

Deze week ging gewoon lekker, ik sportte niet zo veel als vorige week, maar ik bleef in beweging!
Maandag hadden we een lesje crossfit. De workout bestond uit Annie 50-40-30-20-10 Dubble Unders and sit-ups).
Gevolgd door Karens Little sister, Karen is 150 Wallballs, haar zusje waren er 75. Als ik ergens slecht in ben is het wel Wall Balls. Ik haat die dingen (wedden, nu krijgen we ze iedere maandag en woensdag). Maar goed, ik kan ook geen dubble unders (note to self: trainen), daarom moest ik 2,5 keer singles doen. Ik redde Annie in een beschaafde tijd en kwam tot 41 wallballs. Daarna snel naar huis.

Dinsdag in de loop van de dag voelde ik de spierpijn in mijn buik al opkomen, o nee dit wordt leuk woensdag.

En woensdag werd het inderdaad leuk! Toen ik in bed lag voelde ik al een niesbui opkomen. 1 hand voor de mond en met de andere de buik vasthouden want niezen met spierpijn is echt verschrikkelijk! En er stond ook nog een crossfit les op de planning, tijdens de warming up hadden we ook nog eens sit-ups. Deze deed ik in granny style want een sit up kon ik gewoon niet!
De WOD zelf bestond uit liften en springen, maar ik had een beetje (oke, niet beetje) last van mijn voet. Het deed zo zeer, opgegeven moment zat ik gewoon te huilen van de pijn. Dit is niet goed, na een coolpack schuifelde we naar huis en gingen we naar bed.

Op donderdag voelde ik nog steeds mijn voet, zeker als ik hem afrolde. Niet goed….vriendlief ging basketballen en na wat rondgedraaid te hebben in huis besloot ik toch maar om te gaan wielrennen. Ieder kwartier 6km dat was het doel. Na een uur had ik er 25 km opzitten en vond ik het wel weer prima, volgende keer anderhalf uur en zo lekker uitbouwen naar meer kilometers.

Vrijdag was het housecleaningday of nou ja eigenlijk avond, ik was alleen thuis en niet vooruit te branden. Maar goed uiteindelijk maakte ik het konijnenhok schoon.

Zaterdag ging er een fiets in de auto en gingen we naar Amsterdam, nee niet mijn fiets. Vriendlief had een bikefitting en ik ging mee om te kijken hoe het nou allemaal in zijn werking ging. Na dit wist ik het zeker! Ik wil ook een bikefitting zo krijg ik nog meer plezier in fietsen.

Zondag stond er eigenlijk een rondje hardlopen op de planning, maar ik was zo moe! Ik kon gewoon niets. Uiteindelijk zijn we in de middag naar de bioscoop geweest voor de film Patriotsday. Erg indrukwekkend, het ging over de aanslagen bij de Boston marathon. Het is echt een aanrader.

En zo vloog er weer een week voorbij! Wat vliegt de tijd toch!!
Hoe gaat het bij jou?

XoXo

2 thoughts on “Sport: Gewoon lekker bezig

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.