Sport: Het gaat langzaam beter

 photo IMG_4786_zpsuynxitdn.jpg
Nieuwe week nieuwe kansen en deze week ben ik redelijk actief geweest!

De week begon natuurlijk met een lesje crossfit! Zondags stond ik nog op de wachtlijst en stiekem hoopte ik dat ik niet hoefde, maar toen maandag het mailtje verscheen dat ik was ingeschreven was ik eigenlijk ook wel weer blij. Ik vind het leuk en ookal zie ik er tegen op om te gaan ik ben blij dat ik er ben. Nou terug naar de les, de WOD was zwaar voor de armen, dat vind ik altijd wat minder, maar daar moeten ook spieren komen dus dat is goed! We startte met snatchen en daar ging het al mis, ik verrekte een spier in mijn rug! Ik maakte de WOD wel af maar of dat verstandig was!

Dinsdag na een rot nacht zat ik in de ochtend op de fiets. Als mijn spieren eenmaal warm waren ging het wel weer, maar ik moest niet te lang zitten! Dit was stom!

Woensdag ging hetzelfde als dinsdag. STOM!

Donderdag ging een stuk beter! Ik ging in de middag eerder weg van mijn werk en maakte een omweg naar de Harry Potter Bookstore, de winkel zelf was leuk ingericht maar de verkoop van dingen viel wel een beetje tegen.

Vrijdag was het schoonmaakdag, maar na een flinke file en veel trek had ik daar niet zoveel zin meer in!

Maar ja, dan moet je zaterdag schoonmaken, na het schoonmaken ga ik naar mijn ouders waar ik even op de hond pas, daarna naar huis.

Zondag is prepdag! Ik maak het eten klaar voor de deze week en verder doe ik niets, in de planning stond eigenlijk een rondje rennen, maar een kleine snotkop en een beetje hoofdpijn gooide roet door het even, even rust.

Hoe ging de week bij jou?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.