Sport: Ik ren weer!

 photo Afbeeldingen7_zpsug0uivjr.jpgEen nieuwe sportblog, met goed nieuws en slecht nieuws, gelukkig ga ik niet bij de pakken neerzitten en gaan we gewoon gezellig door!

Maandag was ik een extra dagje vrij, terug uit Dusseldorf en dus deden we het rustig aan. Vriendlief ging voor de laatste keer naar de fysio en ik voor de eerste keer. Met de mededeling Hoi Linda tijd niet gezien werd ik ontvangen, hmmm…misschien ga ik iets te vaak naar de fysio. Inderdaad zaten mijn hele schouders vast en kreeg ik de mededeling dat het verstandig was om voorlopig niet te crossfitten, gelukkig mag ik nog wel rennen. De rest van de avond deden we rustig aan, want we hadden genoeg gelopen in Dusseldorf,

Dinsdags ging ik met de trein naar mijn werk, maar daar was ik snel van genezen, door een nieuwe dienstregeling ben ik super vroeg op mijn werk en laat thuis, daar hebben we geen zin in! Dus lekker veel fietsen vanaf nu! Daarnaast deed ik geen sportieve dingen.

Woensdag was ik weer vrij! Ik begon met een rondje rennen, na iets meer dan drie kilometer had ik mijn rondje gedaan en ging ik weer huiswaarts, ik werkte wat aan mijn blog en in de avond ging ik naar crossfit, ik deed daar mijn oefeningen en verder keek ik hoe de rest de WOD deed, dat vond ik wel lastig, als iedereen keihard aan het trainen is en jij zit een beetje doelloos aan de kant. Balen maar het is even niet anders.

Donderdag en vrijdag ging ik op mijn fiets naar het werk, 11 km heen en 11 km terug, verder deed ik aan sport weinig!

Zaterdag! Normaal doen we op zaterdag boodschappen en zijn we druk maar nu we tegenwoordig gebruik maken van het AH Pick-up point heb ik tijd over, daarnaast was ik vroeg wakker dus eten en hardloopschoenen aan, ik liep een rondje van bijna 4km. Daarna gingen we weer relaxen.

Zondag was weer een rustdag, na het eten prepte ik wat eten voor aankomende week  en daarna gingen we de stad in. De zondag voor kerst de stad in is niet aan te raden but we survived! Daarna werkte ik wat aan mijn blog en ging ik sushi eten met mijn zusje! Een heerlijk avondje dus!

En zo vloog de week weer voorbij! Op naar een nieuwe (hopelijk) sportieve week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.