Sport: Nog steeds even zoeken

 photo IMG_4786_zpsuynxitdn.jpg
Eten, sporten het is nog steeds allemaal een beetje zoeken, soms vind ik het wel moeilijk om te sporten! Maar we gaan er gewoon voor!

Deze week heb ik twee keer getraind en twee keer was het crossfit. Deze twee lessen waren voor mij een meetpunt, want in februari had ik ook deze twee lessen gedaan, was ik sneller/sterker/beter geworden?

Ik ga niet de hele week af, inmiddels weten jullie wel dat ik op maandag en woensdag aan crossfit doe dus ik begin gewoon gelijk!

De eerste les van de week was een les die we in februari ook hadden gedaan, dit was een ‘sprint’ training. In februari deed ik er 10.13 minuten over en dit keer deed ik er precies 7 minuten over. Dit keer deed ik boxjumps (niet op de box maar op gewichten) en deed ik het gewicht wat aangeven was voor de WOD. Eigenlijk was ik dus best tevreden.

De tweede WOD van de week was een loodzware, met de week voor de trainingen nog in mijn gedachte zag ik er eigenlijk een beetje tegenop. De eerste 2x 10 minuten doe je bepaalde oefeningen en de laatste 10 minuten ga je op zoek naar je 2 rep max back squat. In februari haalde ik alle oefeningen en had ik 25 kilo 2 rep max, dit moest verbeterd worden! De oefeningen waren zwaar, de eerste 10 minuten maakte ik maar net op tijd mijn rondes af, de tweede 10 minuten redde ik wel (gelukkig). De laatste 10 minuten was het tijd om mijn max te vinden. Even oefenen na 45 kilo dacht ik hmm…zal ik er nog eens 5 bij doen? Het was wel zwaar maar uiteindelijk haalde ik mijn 2 reps (met knikkende knietjes). Toen was het ook einde van de tijd en was ik eigenlijk best wel tevreden. Tijd om te relaxen!

Hoe was jouw sportweek?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.