Sport: Nog steeds lekker bezig

 photo Afbeeldingen5_zpspp8qhh1w.jpg
Eigenlijk mocht ik deze week niet klagen qua sporten! Ik ben gewoon weer lekker bezig geweest!

Maandag ging ik op mijn fiets naar het werk! Helaas mijn vakantie was weer om! Ik moet weer aan de bak! Maar aan de andere kant is fietsen ook lekker! Ik merk dat ik op dit moment goed in mijn energie zit! En dat wil ik graag zo houden! Na het werk weer lekker naar huis fietsen en daarna een lesje crossfit. Onze strenght bestond uit Power Snatches en Power Clean & Jerk, zegt misschien niet veel, maar het bestond dus uit Liften! Nu zit ik eigenlijk nog bij de fysio maar dat duurt zo lang, dat ik stiekem toch wat gelift heb…oeps. Onze workout bestond uit onder andere burpees (hate it) Kettebel Swings (love it) en boxjumps (can’t do it). Goed, de Workout ging dus eigenlijk wel lekker en met een voldaan gevoel ging ik naar huis.

Dinsdag fietste ik naar mijn werk en weer naar huis, daarna deed ik eigenlijk niets.

Woensdag was een leuke dag! Ik ging behang sjorren bij Gaby en Nicky en dat was eigenlijk heel gezellig (en vermoeiend) nadat ik thuis kwam snel koken en vervolgens door naar crossfit waar ook weer veel armwerk stond te wachten (en ze waren al zo moe van al dat behang sjorren :() maar niet klagen en door gaan, al ging deze workout absoluut niet soepen en dat zag je ook aan mijn gezicht (ik hoorde namelijk een aantal keer Linda je mag wel lachen). Ik was kapot!

Donderdag was ik op de fiets naar mijn werk en toen ik thuis kwam ging het helemaal mis, ik zal de details besparen maar ik had iets verkeerds gegeten. Ook vrijdag had ik hier nog een beetje nare bijwerkingen van.

Zaterdag was ik redelijk opgeknapt ik gaf mijzelf een schop onder mijn kont tijd om naar buiten te gaan en gewoon op een rustig tempo een rondje rennen. Ik begon te rennen en het was heerlijk! Toen ik ineens verder was zag ik een stroom lopers en dacht ik na: de tweede zaterdag van de maand! O Jeej dat betekend vlinderloop! En zo liep ik dus tussen allemaal mensen ineens, wat echt heel fijn was want ik had allemaal hazen en zo ging ik de een na de ander voorbij. Af en toe stopte ik om een praatje te maken en daarna weer verder. Nadat ik er ruim 7km op had zitten voelde ik mij nog verdacht fris! Dit is lekker en fijn! Hopelijk hou ik het volgende week ook zo vol.

Omdat ik zaterdag had gelopen kon ik zondag lekker relaxen en bloggen! Wat ook lekker is! Op naar een nieuwe week! Ik heb er zin in!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.