Sport – Sporten tijdens mijn vakantie (+ Winactie)

 photo IMG_4369_zpspkgfj6cn.jpg
Yeah! Afgelopen anderhalve week was ik op vakantie. En daar zouden we heerlijk wat gaan sporten. Daarnaast heb ik onderaan mijn blog een leuke winactie

Inderdaad zouden, het liep allemaal iets anders.

Ik ben wel heerlijk wezen rennen op vakantie, nou ja heerlijk?! We zaten in Taurito, nou ligt Taurito aan het einde van de snelweg tussen de bergen, dus rennen was ook aardig tussen de bergen. Nou ben ik met heuvels al geen goede combinatie laat staan met bergen. Maar goed, ik ben de slechtste niet, dus ik ging hardlopen, stukje berg op. En kijken op mijn horloge. Sodeju! Een hartslag van 195, das niet best. Dan maar weer berg af en een klein dalletje nemen. Mijn hartslag ging wel wat terug, maar dit was niet lekker. Ik liep dan ook een heel klein rondje want na 2,5 km was ik al weer terug op mijn kamer. De rest van de week besloot ik heerlijk uit te slapen, tenslotte is rust ook sport.

De tweede week hadden we voor drie dagen wielrenfietsen gehuurd. Maar eerlijk is eerlijk! Ik heb nog niet veel gefietst, de wegen in Gran Canaria zijn nogal stijl en mijn vriend verdraaide zijn rug. Dus de omstandigheden waren niet top. We zouden op maandag de fietsen gaan ophalen en van zondag op maandag nacht zei mijn vriend ineens: Ik ga de fietsen annuleren. Nadat ik 4 keer had gevraagd of die dat echt zeker wist zei die ja. Oke dan, we gaan niet fietsen. Stiekem vond ik het dus eigenlijk niet erg want ik zag als een berg op tegen die bergen.

Mijn vakantie is daardoor niet zo sportief geweest. Maar wel heerlijk relaxt.
 photo IMG_4467_zpsypee6tti.jpg
Winactie
Ik heb een supergave winactie! Misschien heb je hem al voorbij zien komen op Instagram, maar via mijn blog maak je ook kans.
Op 26 oktober is er een supergaaf event van Anita Active (ja die sportBH’s) en ik mag een van jullie meenemen! We gaan crossfitten, hardlopen en een lesje Yoga volgen! Vind jij dit nou leuk? Of wil je misschien een van deze lessen proberen dan is dit je kans! Het enige wat je moet meenemen is sportschoenen, een sportbroek en een goed humeur! Er zal gezorgd worden voor een SportBH, Shirt, muziek Hapje en drankje!
Wat moet je hiervoor doen:
Laat een reactie achter (met geldig e-mailadres) waarom ik jou moet kiezen voor dit gave event!
Het event duurt van 15.00-18.00 uur en zal plaats vinden in Amsterdam.
Maandag 3 oktober zal ik de winnaar uitkiezen en deze zal een mailtje ontvangen.

Ben benieuwd naar jullie reacties!

XoXo

De winactie is gesloten, de winnaar heeft persoonlijk bericht gehad

2 thoughts on “Sport – Sporten tijdens mijn vakantie (+ Winactie)

  1. corine rotteveel

    Wat zou ik dólgraag een middag met jou crossfitten en allerlei leuke hardloopervaringen uitwisselen! En natuurlijk ervaren hoeveel beter de Anita Active BH is dan mijn huidige sportbeha. Zin in, ik kijk er nu al naar uit 🙂 .

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.