Sport: steady en slow!

 photo IMG_4717_zpsa9gsgtuu.jpg
Oeps, zo stond er woensdag geen sportblog online! Maar ik maak het goed, die krijg je vandaag!

Het was de eerste week november en eigenlijk was het wel een goeie week!

Maandag had ik een lesje crossfit, waar ik voor het eerst aan de slag ging met Pistol squat, dat ging mij redelijk af, ook de pull-ups gingen steeds beter, ik doe het nog wel met elastiek maar het gaat goed! Ik was al met al tevreden.

Dinsdag was een rustdag en deed ik weinig.

Woensdag begon ik de dag met een stukje rennen, na ruim 4km kwam ik thuis en voelde alles heel goed! In de avond was het plan om te gaan crossfitten, maar vriendlief had ellende met de trein dus dat ging niet door. Helaas, maar op zich was ik alsnog tevreden.

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag deed ik weinig! Wat ontzettend jammer! Want het weer was er wel voor. Volgende keer daar meer op letten!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.