Sport: verplicht op de bank

 photo IMG_4786_zpsuynxitdn.jpg
Deze week ging minder dan ik had gehoop, op dit moment gaan alle weken eigenlijk minder dan gehoopt, ik zit namelijk een beetje in een dip.

Deze week werd er niet gelopen, laat ik daar maar mee beginnen. Wel werden er flink wat kilometers gefietst op het werk, want de hele week zat ik op de fiets naar mijn werk en weer terug (behalve vrijdag maar daar kom ik nog op).

Maandag begon dus verplicht op de bank, mijn bureaustoel is anders afgesteld en ik heb last van mijn rug, dat is shit! Geen crossfit.

Woensdag deed ik wel mee met een lesje crossfit als eerste probeerde de coach de knoop uit mijn spier te halen, nou was het niet echt een knoop meer een kruispunt 🙂 dus dat ging niet helemaal maar ik voelde mij redelijk goed, daarnaast waren het voornamelijk de benen die het zwaar kregen bij de crossfit dus kon ik gewoon een lesje doen.

Donderdag voelde ik mijn benen, het is altijd heel raar, in de ochtend denk ik nou het voelt goed, maar in de middag heb ik toch altijd een partij spierpijn! Niet normaal! Maar he, spierpijn is soms goed.

Vrijdag ging ik met mijn ouders, zus en vriendlief naar Dusseldorf, met spierpijn de auto in en met spierpijn de auto uit is best lastig! Maar dat ging goed, we liepen nog een flink aantal kilometers door Dusseldorf.

Ook zaterdag brachten we door in Dusseldorf, maar toen deden we mijn favoriete workout, namelijk winkelen! We liepen in totaal zo een 15km!

Zondag brachten we nog een paar uurtjes in Dusseldorf door en daarna gingen we naar huis. Het weekend had ik toch flink gelopen (een uitgebreid verslag over Dusseldorf komt nog).

Op naar een nieuwe week! Ik hoop met wat meer sportiviteit!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.