Sport Week 10: lekker weekje

 photo Afbeeldingen18_zpsxxaoykxf.jpg
Soms heb je van die weken en dan gaat alles eigenlijk heel makkelijk, afgelopen week was zo een week.

Maandag was natuurlijk de dag nadat wij in Alphen hadden gelopen en dat was te voelen in de benen. Omdat crossfit uit heel veel squats bestond besloten wij vandaag maar een lesje over te slaan. We gingen thuis aan de slag met de foamroller en dat was al straf genoeg.

Dinsdag na het avondeten trok ik mijn hardloopkleren aan en ging ik een stukje rennen, ik liep lekker rustig en soepel, ik ging een klein beetje uitlopen, maar verlengde steeds mijn stukje lopen, uiteindelijk kwam ik na ruim 5,5 km thuis. Zo dat was lekker!

Woensdag is crossfitdag! Deze les bestond uit oefenen van Musle ups en daarna een flink aantal kettebelswings met daarachter aan de Benchmark Cindy. I did not like it! Mijn armen waren volledig verzuurd bij het laatste gedeelte, nee niet mijn favoriet! Snel vergeten!

Donderdag stond ik weer met mijn schoentje aan om buiten een rondje te lopen, dit keer liep ik met mijn zus en een vriendin! Rustig aan en niet te snel. Precies wat ik nodig had, ik liep iets meer dan 4 km en dat was ook genoeg.

Vrijdag was rustdag, nou ja rustdag, ik maakte het huis schoon, das al een workout op zich!

Zaterdag liep ik OmOdijk! Vrijdag komt daar het verslag van online.

En zondag was het weer een rustdag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.