Sport week 11: Anita meisjes

 photo IMG_6110_zpsxu4qf2sc.jpg
Afgelopen week liep eigenlijk heel anders dan verwacht! Omdat ik drie dagen op bed lag heb ik bijna niet gesport gelukkig ging ik zondag op pad met 2 andere Anita meisjes 🙂

Goed de hele week op zondag na niets, maar goed, daar kan ik niet echt een verslag over maken, dus dan maar een verslag van zondag (waar ik genoeg over kan vertellen en laten zien).
 photo IMG_6134_zps8ahmlrtq.jpg
Goed, zondag zou ik eigenlijk naar Amsterdam gaan voor een training met Robert Lathouwers en Anita Active, maar dit ging door omstandigheden niet door. Ik zou deze training gaan doen met onder andere Meike en Wendy. Omdat wij nog een keer een slakkentempo loopje in de planning hadden maar geen datum boekte wij 19 maart als slakkenloopdag, tenslotte hadden we toch al vrij gepland dus waarom niet dan!
 photo IMG_6142_zpsokifmxbb.jpg
Om 14.00 uur kwamen Meike en Wendy in Houten aan. Even kletsen en (ik) tig keer de trap op en af omdat ik wat vergat, sprongen we de auto in op weg naar de Nieuwe Wulven. De Nieuwe Wulven is een park in Houten en ik heb daar zelf nog nooit gelopen (schaam je Linda), dus dit was een goede kennismaking.
 photo IMG_6145_zpsdgrslcuv.jpg
Hup de auto uit, de tasjes om en lekker rennen, de eerste kilometer hadden we vol wind tegen! Dat is minder maar al snel draaide we van de wind weg en hadden we hem vanaf de zijkant (ook niet echt prettig, maar het was wel te doen). Tussendoor maakte Meike al wat foto’s
 photo IMG_6193_zpsgkqv57bd.jpg
We hobbelde op een rustig tempo richting Fort Vechten, daar moest natuurlijk een kleine fotoshoot gehouden worden, dit tot hilariteit van de omstanders, want daar stonden drie meiden, in dezelfde broeken, met een zelfontspanner te rommelen om een goeie foto te maken. En eigenwijs als wij waren vroegen wij niemand om hulp.
 photo IMG_6144_zpszoxcnueb.jpg
Na ons uitgebreide fotoshoot gingen we door naar Fort Vechten. Een rondje om Fort Vechten en weer langzaam (want het was een slakkenloop) terug naar de auto.

Toen we het warme huis in kwamen was vriendlief net klaar van zijn eigen rondje (hij ging niet meer hij ging voor een wat snellere run) en stond die te koken in de keuken, daar werd een heerlijke risotto gemaakt, ondertussen maakte wij ons warm aan en kop thee en zorgde dat we fris de risotto naar binnen konden werken, onder het eten kwam natuurlijk onze favoriete bh aan bod (Anita, what else) en kletsten we over nog meer vrouwen dingen (arme vriendlief).

Na de risotto keerde Wendy en Meike weer naar huis het was echt een super gezellige middag 🙂

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.