Sport week 12: Rustig maar toch weer niet

 photo IMG_6263_zpszjszmloa.jpg
En weer vloog er een week voorbij! De dagen vliegen echt voorbij!

Maandag was het weer crossfitdag, na het eten snel omkleden en in de auto naar crossfit! We begonnen met een EveryMinuteOntheMinute van 2 squatcleans en 1 cluster en dat negen minuten lang. Ach het ging eigenlijk wel redelijk, al had ik na dit stukje wel een bambi on ice feeling maar ik mocht niet klagen want we moesten de echte WOD nog doen. Die bestonden uit 6 intervals met kettebel ground to overhead en dubble unders, daarnaast hadden we 10 meter bearcrawl en 10 meter broadjump. De eerste rondes broadjump verloor ik mijn balans en kleterde ik mooi op de grond. Ach shit happens.
Hoeveel rondes ik heb gehaald, geen idee, ik was lekker bezig in ieder geval.

Dinsdag was rustdag, mijn benen hadden het gigantisch zwaar gehad tijdens de training.

Woensdag is normaal crossfitdag! Maar dit keer niet, wij gingen naar de Efteling en genoten van het mooie weer in de (rustige) Efteling.

Donderdag is eigenlijk loopdag, maar ik was moe, mijn lichaam werkte niet mee en de nieuwe Runner’s World was binnen. Je snapt hem al, ik lag op de bank met de Runner’s World en een kop thee.

Vrijdag was rustdag/schoonmaakdag.

Zaterdag deed ik geen sport maar was ik wel actief! Eerst gingen we naar Beverwijk, daar zit een modelauto zaak en daar gingen we kijken voor een speciale auto, daarna gingen we door naar Alkmaar op naar Decathlon! Vervolgens gingen we door naar de Primark (ineens is afvallen leuk)! Even lekker shoppen en genieten van het mooie weer. Na een flinke shopsessie gingen we door naar All4Running want vriendlief en vaders hadden nieuwe schoenen nodig. Vader ging er vandoor met Asics Dynaflyte schoenen terwijl vriendlief een paar Brooks Adrenaline afrekende. Al met al een geslaagd dagje.

Nieuwe schoenen betekend uittesten! Vriendlief was al vroeg op pad en liep een rondje van 10 km. Zelf ging ik met mijn vader op stap om ook 10km te lopen. Van te voren had ik Gabriella geappt met de vraag was ik aan moest. Antwoord: kort en kort (vooruit ik mocht ook driekwart aan). Dus vertrok ik naar mijn vader in een shirt en een driekwart tight. Mijn vader had lang aan. Ik adviseerde hem om kort aan te doen (wat die uiteindelijk ook deed) met Camelbags gingen we op stap. Op naar Papa zijn eerste 10 kilometer.
Eigenlijk ging dat best wel soepel en gezellig, de eerste 5 kilometers gingen redelijk snel voorbij en na 7,5 kilometer kreeg mijn vader het wat zwaarder, voor mij was het een heerlijke rustige loop, uiteindelijk haalde mijn vader de 10km en was ik natuurlijk beretrots! Op naar de 12,5 vaders!
De rest van de zondag deden we rustig aan, we aten een ijsje en deden de voorbereidingen voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.