Sport week 13-2017: GO GO GO

 photo IMG_6646_zpsgifpmoi5.jpg
Deze sportweek was insane! Misschien wel een beetje teveel!

Maandag was het crossfitles en stond er op de planning een BenchWOD. Maar niet voordat we een Warmping up deden met rennen. Ik vind hardlopen heel erg leuk maar hardlopen bij crossfit vind ik echt verschrikkelijk! Als Benchword deden we Fran, ik kan daar heel kort over zijn: Fran is niet fijn! We zullen nooit vrienden worden! Maar goed ik volbracht Fran. Ik merkte wel dat ik zondag een afstandje had gelopen want mijn kuiten deden zeer.

Ook dinsdag deden mijn kuiten zeer, maar dat mocht niet baten! Het was zulk prachtig weer en vriendlief had avonddienst dat ik besloot om mijn (korte!) broek aan te trekken en een stukje te gaan rennen. Ik bedacht mij dat Antwerpen heel veel tunnels heeft en dus ging ik de Schalkwijkse brug op! Het was ontzettend zwaar, maar ik volbracht de training in een prachtig avondzonnetje! Heerlijk!

Woensdag stond er weer een crossfitles op de planning, mijn kuiten hadden het die dag zwaar, maar dat gaf niet, we gingen toch crossfitten, we begonnen de les met een frontsquat en ik verbrak mijn eigen PR. Ik squatte namelijk met 55 kilo gewicht! Daarna hadden we een stevige WOD. Daarna hadden we vier rondjes met 4x een verschillende oefeningen en dat 1 minuut, lekker duidelijk! Maar in ieder geval had ik 297 reps.

Donderdag voelde ik dat ik een hoop had gedaan! En aangezien ik al vanaf zondag actief was, was het wel eens tijd voor een rustdag.

Vrijdag had ik niet echt mijn dag, sowieso ren ik nooit op vrijdag dus dat was prima, een extra rustdagje en vroeg mijn bed in maakte een hoop goed!

Zaterdag had ik een super leuk event waar je vrijdag meer over leest (op Instagram kon je al wat dingen voorbij zien komen)!

En ook zondag had ik een super leuk event waar je maandag weer meer over leest (maar hier geldt op: op Instagram kwamen er al een hoop dingen voorbij).

En zo was het alweer maandag! De week vloog voorbij!

Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.