Sport week 14-2017: Wel oke :)

 photo Afbeeldingen21_zps5rwdov6e.jpg
Een nieuwe week weer voorbij! Over anderhalve week is het zo ver sta ik aan de start van de Antwerp 10 miles! En ik heb er zo zin in! maar laten we niet op de zaken vooruit lopen!


Maandag is crossfitdag! Mijn benen deden redelijk zeer van zondag! Toen ik ook nog zag dat we moesten gaan hardlopen werd ik op slag chagerijnig! Ik besloot daarom ook niet mee te doen met hardlopen ik ging roeien. Dat was niet echt beter voor mijn benen. Maar goed, de hele workout was niet best voor mijn benen. Maar ik volbracht de workout en ik een nette tijd.

Dinsdag stond ik moe op! Ik was huilerig en wist al wat dit betekende. Ik was toch wel een beetje oververmoeid van alles. Dus ik besloot mijn hardlooptraining te skippen en heerlijk vroeg naar bed te gaan, want slaap is ook rusten (ik kan dan heel goed op papier zetten, maar zelf rust pakken, ho maar).

Woensdag had ik geen crossfit training maar een meting bij Anniek, ik was niet tevreen maar ook niet ontevreden. Ik ging na mijn meting een interval training doen. Helaas moest ik deze al vrij vlot afhaken. Ik had een gigantische hoge (piepende) ademhaling en een hoge hartslag en dan is op de bank zitten het beste.

Donderdag en vrijdag besloot ik wat me-time in te plannen. Natuurlijk is sporten ook me-time maar ik bedoelde gewoon even lekker met een kopje thee op de bank en dat deed al een hoop goed.

Zaterdag had ik mijn laatste lange duurloop, nou ja lang…het was 12,5 kilometer, ik vind dat best lang. Ik besloot om vanaf Houten via een omweg naar Utrecht Lunetten te rennen en vanaf daar de trein terug te pakken naar Houten. Ik pakte mijn spullen en ging op weg. Ik liep heerlijk door! Het ging gewoon super lekker! Ik durfde (niet hardop) zelfs te denken over een halve marathon, iets waar ik na mijn eerste halve marathon nooit meer over had nagedacht. Ik liep soepel en voordat ik het wist was de tijd voorbij. Toen ik op mijn horloge keek dacht ik nog WHUT?? Mijn gemiddelde pace is 7.35 terwijl een half jaar geleden mijn pace gemiddeld 8 minuten was! Ik was verbaasd! Zou ik over anderhalve week binnen de 2 uur finishen? Dat zou wel (voor mij) het ultieme doel zijn! Ik durf er nog niet over na te denken…maar de mogelijkheid is er!

Zondag was voor mij rustdag. Niet voor vriendlief! In Amstelveen was een wedstrijd waar hij 10km hard liep. Dit was voor mij wennen! Waar ik normaal altijd zelf loop stond ik nu langs de kant om foto’s te maken. Maar uiteindelijk was dat ook goed en een mooie dag!

Nog anderhalve week tot Antwerpen! Ik kan niet wachten en heb er zin in!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.