Sport week 15: Rust

 photo IMG_6845_zps1saeogzk.jpg
Wauw afgelopen week was een van de rustigste weken die ik tot nu toe heb gehad!

Deze week werd er namelijk niet gesport! Maar ook echt gewoon niet! Het was bizar! Iemand die altijd druk is mocht deze week gewoon niet sporten!

Ik had samen met vriendief namelijk een rustweek ingelast. Hij zou helemaal niet gaan sporten en ik zou 2x sporten namelijk hardlopen.

Maandag zat ik dus op de bank in plaats van de box en ik dacht wat moet ik doen? Ik keek naar Say Yes To The Dress van TLC maar vond er geen bal aan, terwijl ik het normaal wel een oke programma vind. Ik besloot maar naar bed te gaan en lag er dus lekker vroeg in.

Ook dinsdag zat ik een beetje doelloos op de bank. Ik kreeg wel wat meer rust, maar nog steeds was het even wenen.

Woensdag gingen vriendlief en ik boodschappen doen voor Pasen, even lekkere dingen halen om te genieten van het Pasen, maar verder deed ik weer niet, geen crossfit en niet hardlopen, het was niet meer wennen het was eigenlijk best wel relaxt.

Donderdag zou ik eigenlijk gaan rennen, maar toen ik thuis kwam van het werk had ik echt geen fut meer, Ik ben op de bank gaan liggen, heb een uurtje geslapen en daarna was ik weer de oude, maar hardlopen daar moest ik even niet aan denken.

Vrijdag was het usual as normal! Na het werk schoonmaken om vervolgens op visite te gaan bij vrienden! Gewoon rustig aan dus!

Zaterdag vroeg mijn bed uit want met Anita Active had ik een training met Robert Lathouwers! Daar heb je alles al over kunnen lezen afgelopen woensdag (vorige blogpost).

Zondag stond ik op en auw!!! SPIERPIJN! Mijn benen zijn al die hordes en rare fratsen niet gewend! Ik deed dus een rondje rustig aan! Tenslotte was het ook nog eens eerste Paasdag. Dus rust alom!

En zo vloog mijn rust week alweer voorbij! Op naar de volgende week! De laatste dagen voor Antwerp 10 Miles!!!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.