Sport week 16: Spanning

 photo IMG_6944_zps1clvvs7y.jpg
Yes! De laatste week voor de 10 miles van Antwerpen! En het werd toch wel een beetje spannend!

 

Maandag was het tweede paasdag. En hadden we geen crossfit. We sliepen uit hadden een uitgebreid ontbijt en verder genoot ik van de spierpijn van de training met Robert Lathouwers.

Omdat dit op dinsdag zou doorzetten had ik ook geen training, ik had wel een aantal vreemde steken in mijn knie. Meike kwam eten (en in eerste instantie rennen) maar omdat die knie lastig deed besloten we thee te drinken en te kletsen. Dat is ook leuk! Ik heb in ieder geval mijn kaakspieren goed getraind!

Woensdag moest ik toch echt weer aan de bak! Dus gingen we weer naar de crossfit. Daar werden mijn armspieren weer flink op de proef gesteld, ook hadden we weer een benchworkout! Kijken waar we staan met de training! Het was zwaar! Maar volgens mij ben ik gegroeid met trainen en snelheid.

Donderdag ging ik een klein rondje rennen, mijn laatste rondje voor Antwerpen, na 1 mijl (hoe toepasselijk) kon ik stoppen met mijn rondje mijn knie deed te zeer. Ik koelde mijn knie en na het douchen deed ik er wat FIT balsem op! En nu rust tot Antwerpen!

Nou rust, vrijdag had vriendlief de Bloesemrun! En die is bij Meike in de buurt! Dus ging ik eindelijk Meike te werk zien als Brulmuppet en brullen deed ze, we hadden veel plezier en aan het eind werd er nog heerlijk gekookt! Vriendlief had super goed gerend! Hij had namelijk ruim 11,5 km afgelegd in 57 minuten! Echt super goed!

Zaterdag stonden we vroeg op want het was tijd om naar Antwerpen te gaan! We slenterde door de Meir en over de grote markt! Natuurlijk werden de beentjes ook gespaard en na een avond met heerlijke sushi en koffie lag ik in bed om mij klaar te maken voor zondag.

Zondag ging super! Dat heb je natuurlijk al op instagram kunnen zien, mijn uitgebreide verslag komt vrijdag! Dus nog even geduld!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.