Sport week 17: Crossfitten en fietsen

 photo Afbeeldingen24_zpsxxs3newn.jpgDe week na de 10 miles van Antwerpen, hoe is die verlopen?

Ik kan je vertellen, erg rustig wat betreft lopen! Want ik heb niet hard gelopen! Eerlijk is eerlijk ik sta nu wel te popelen om weer te lopen!

Maandag heb ik heel wat gelopen, vooral in Antwerpen, ik had ontzettend last van spierpijn en het leek wel of alle winkels in Antwerpen trappen hadden! En trappen aflopen dat was niet zo leuk, al vond vriendlief het hilarisch en zocht die de winkels uit op trappen!

Dinsdag had ik een rustdagje.

Woendag was het crossfitdag! En ik had er zin in, totdat ik tot de conclusie kwam dat we squats gingen doen en mijn benen eigenlijk nog zeer deden. Maar niet zeuren en doorgaan! En zo overleefde ik ook mijn crossfit les weer!

Donderdag hield ik een extra rustdagje en dat ik helemaal niet erg!

Vrijdag stond er weer een crossfitles op het schema en na de deadlifts hadden we een workout met wallballs en push-ups.

Aan het einde van de workout stond ik te trillen op mijn benen (nee, dat kan niet ik zat op mijn knieen) en kon ik er niets aan doen…ik begon te huilen, mijn benen deden zeer, ik was moe, ik was er eigenlijk gewoon gigantisch klaar mee! Misschien had ik niet moeten gaan crossfitten en gewoon rustig aan moeten doen?

Zaterdag besloot ik ook rustig aan te doen we deden wat boodschappen en gingen naar een escaperoom, daarna gingen we nog lekker uit eten. Gewoon rustig aan doen.

Zondag was het super mooi weer, een zonnetje, maar ook veel wind, samen met vriendlief besloten we te gaan wielrennen en dat heb ik geweten! Het eerste stuk ging wel oke, maar na een kilometer of 3 gingen we de dijk op. En op die dijk had ik dus alleen maar wind tegen! Na 8 km konden we kiezen gaan we voor een klein rondje of voor een groter rondje? Ik besloot voor het grotere rondje te gaan en weer over die dijk met dikke tegenwind, onderweg begon ik mijzelf af te vragen vind ik dit echt leuk? Toen we eenmaal de dijk af gingen kregen we ook de wind in onze rug en toen vond ik het eigenlijk wel leuk! Ja ik vind wielrennen leuk als er geen wind tegen is (of in ieder geval niet te veel wind tegen). Na een rondje van 30 km kwamen we thuis en voelde ik mij eigenlijk best wel goed! Ik was lekker bezig geweest!

Deze week was het dus wat rustiger dan normaal! Ben benieuwd wat volgende week brengt!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.