Sport week 18: Moving on

 photo Afbeeldingen25_zpsjhntheos.jpg
Eigenlijk gaan we lekker door waar we vorige week bezig waren! Ik ben eigenlijk lekker bezig!

Op maandag gingen we weer crossfitten, langzaam gaan we ons voorbereiden op Murph dat betekend een hoop squats en dat voelde ik dinsdag in mijn benen.

Dinsdag was de opening van de Asics store (hier kan je het blogje vinden daarover) daar gingen we ook een stuk rennen. Ik ben natuurlijk niet zo een snelle loper en we gingen vrij hard van start, maar ik gaf niet op en rende door, het werd voor mij een hele stevige interval. Het was heftig maar wel erg leuk!

Woensdag was het weer crossfitdag, ook dit keer was het weer een voorbereiding voor de Murph. We moesten weer ontzettend veel squatten, mijn arme bovenbeentjes hadden het weer zwaar! Maar ik heb het weer volgehouden. Heftig maar oke!

Donderdag stond er eigenlijk een rondje rennen op de planning, maar ik was ontzettend moe, ik besloot mijn rondje even over te slaan, tenslotte was ik al vanaf zondag aan het sporten!

Vrijdag is zoals altijd rustdag en zaterdag deed ik ook wat rustiger aan.

Zondag was het weer eens tijd voor het loopje! Ik besloot een klein rondje van vijf kilometer te lopen. Het laatste stukje van het lopen deed ik als een kleine interval af en toe een stukje sprinten.

Het was een korte week drukke week waardoor het lopen wat lastiger ging, maar dat geef niet. Ik ben blij dat ik af en toe een stukje kon rennen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.