Sport week 18: nog meer squats en schoppen onder de kont

Een nieuwe week! Een nieuwe week waarin we nog meer squats deden (squatkont waar blijf je?) en waar ik een schop onder mijn kont nodig had om te lopen.

Maandag was het weer crossfitdag en inderdaad we zijn nog steeds bezig met de voorbereidingen voor Murph, dit keer hebben we onze grip getraind, mijn armen hadden last van verzuring en daarna kregen mijn bovenbenen het zwaar met boxjumps en frontsquats. Ik was aan het eind van de training moe!

 photo IMG_7752_zpsa6abcvxy.jpg

Dinsdagochtend sta ik op en heb ik verbazingwekkend genoeg geen last van mijn benen, dat is fijn! Aan het eind van de middag is het wel anders, langzaam treed de spierpijn in. Ik heb op mijn planning een klein intervalletje staan want het weekend loop ik in Gemert! Daar is de tweede Cityrun en ik ben uitgenodigd om daar te lopen! En daar heb ik zin in! Maar in die interval, daar heb ik geen zin. Gelukkig is instagram het middel om een digitaleschop onder je bips te krijgen en inderdaad niet snel daarna krijg ik een schop en ben ik inderdaad buiten. Mijn interval in kort maar uiteindelijk erg lekker! Ik loop zelfs een tijdje op 5.56. Een wijze blogster zei ooit tegen mij: Wil je sneller worden dan moet je intervallen en verdomd ze heeft gelijk! Na mijn training blogde ik nog wat en ging ik door naar bed op naar woensdag.

 photo IMG_7777_zpshl7qfjaf.jpg

Woensdag stond er weer een lesje crossfit op de planning en tijdens mijn warming-up rondje met touw springen deed ik mijn eerste dubble under! Ja de moet nog heel veel bijgewerkt worden maar de springtouw ging echt twee keer onder mij door! Daarna hadden we een WOD waarin er zowaar niet gesquat werd! De benen gingen wel aan het werk met Wall Balls (en technisch gezien zit daar een squat in) en lunges. Maar het voel mij eigenlijk wel mee! Ik voelde mij eigenlijk wel goed na de WOD.

De rest van de week bestond uit rust! Zaterdag liep ik namelijk weer een wedstrijdje namelijk de Gemert City Run! Het hele raceverslag staat vrijdag online! Ik kan vast verklappen! Het was leuk!

Op naar de laatste week voor de Marikenloop! Als ik het allemaal zo bekijk, is mei een echte sportmaand!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.