Sport Week 20-2017: Boxjumps & Papbenen

STR 1 photo Afbeeldingen12_zpsi4enwakx.jpgDit was een weekje waar het qua sporten goed ging en waar het qua sporten slecht ging.

Maandag begonnen we met een lesje crossfit Nadat we deadlifts hadden gedaan mochten we voor tijd 20 thrusters, 20 burpees, 15 trusters, 15 burpees enz enz. Ik kan je vertellen ik had het zwaar!! Maar uiteindelijk voltooide ik mijn WOD, licht vloekend dat wel, maar we mogen niet klagen.

Dinsdag werd ik wakker en had ik tot mijn verbazing geen spierpijn. Helaas was dit euforische gevoel tot de middag want toen voelde ik mijn benen langzaam branden. Niet leuk!

Woendag was het weer crossfitles! We hadden de Open 12.3 WOD. Dat betekende 15 Boxjumps, 12 Push Press en 9 Toe to bar en dit 18 minuten lang. Vriendlief appte mij in de ochtend, vandaag ga je boxjumps doen. *Slik* de hele ochtend en middag probeerde ik excuses te vinden waarom ik geen boxjump kan doen, maar ik kan niets vinden, het enige wat ik nog kan bedenken is niet tegen de trainer zeggen, vriendlief is zo druk met zijn eigen WOD dat die het vast niet door heeft. Toen ik bij de Box was had ik toch besloten dat ik het maar moest gaan doen, ik moest die boxjumpes maar gaan doen. Anniek trainde ons vandaag dus ik besloot het te zeggen. En toen kwam de WOD. Ik staarde naar mijn box. Hij leek echt groter te worden! En ik sprong…..ik landde met mijn voeten op de box!! I freaking did it! Nog een keer, ik nam weer een sprong net niet hoog genoeg en net op dat moment keek mijn vriend wel. auts. Niets aan de hand, gewoon doorgaan en zo maakte ik mijn WOD af. Ik had het zwaar! Maar uiteindelijk heb ik het toch mooi even gedaan! Ik voelde mij een topper, al was ik dat natuurlijk niet! Maar ik deed het wel mooi!

Donderdag was het wielrendag! Ik had moeie benen al de hele dag en een mooie blauwe plek sierde mijn scheenbeen van woensdag. Toch trok ik mijn short aan en stapte op de fiets, dit was heftig! Na 6 km stopte ik al met mijn training, ik fietste nog door tot 10km maar meer zat er echt niet in.

Vrijdag was het rustdag dus behalve op de fiets naar mijn werk gaan deed ik verder niets.

Zaterdag, ik werd wakker en besloot te gaan hardlopen, ik keek uit het raam en overal lag…..ijs! Als ik ergens een hekel aan heb is het ijs, tuurlijk op het water is het mooi en als het dik genoeg is (en ik weet dat het zeker dik genoeg is) ben ik ook op het ijs te vinden. Maar ijs op de stoepen vind ik verschrikkelijk! Ik besloot mijn hardlooptraining uit te stellen, inmiddels ben ik deze nog aan het uitstellen. Je begrijpt. Ik trainde dus helemaal niet! ik baalde daar van want het ging zo lekker!

Zondag deed ik niet aan crossfit, ook ging ik niet rennen en ook zat ik niet op de fiets, ik was namelijk aanwezig bij de Cyclocross in Hoogerheide. Daar vertel ik later meer over maar het was gaaf (en koud).

Een nieuwe week is weer aangebroken! Ik hoop dat die wat beter is dan afgelopen week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.