Sport week 21: Ook sporten gaat met vallen en opstaan

 photo Afbeeldingen28_zpsgah49ixw.jpgSporten gaat met vallen en opstaan en deze week nam ik dat wel erg letterlijk!

Maandag begon goed, we waren afgelopen weekend mijn fiets vergeten op te halen bij de fietsenmaker, gelukkig was mijn vader zo lief om hem samen met mij op te halen! Hij kreeg zijn jaarlijkse controle en er werden klikpedalen opgezet! daarna stond er weer een lesje crossfit op de planning. Mijn bovenbenen stonden nog redelijk strak maar dat geef niet. Gewoon iets rustiger aan! We hadden dit keer weer een memorial WOD, namelijk Kroon. een mooie maar zware WOD.

Dinsdag nam ik rust. Mijn benen hadden het zwaar te voorduren gehad en mijn knieeen hadden mooie beurse plekken gekregen. Tijd voor mijzelf.

Woensdag was ik vrij! Ik nam een filmpje op voor Vifit Sport en rende daardoor toch een kilometer. In de avond stond er weer een lesje crossfit op de planning. Na een warming-up gingen we back squatten. Ik vind dat toch altijd lastig, gewicht op je rug en dan naar beneden. Nee, ik ben daar niet zo goed in. Daarna hadden we een WOD met nog een keer rennen! Ik blijf de rondjes om de box saai vinden maar het lukt mij steeds beter om de gedachtes uit te zetten en te gaan! Dit keer was het ongeveer een kilometer rennen en ik was met 5 minuten binnen! Ik merk zeker progressie wat betreft het hardlopen, ik word steeds sneller! Zeker op kleine stukken! Nu uitbreiden naar langere stukken.

Donderdag had ik een rustdag, maar moest er wel even geoefend worden met de klikpedalen, dat had ik beter niet kunnen doen. Tijdens het remmen kwam ik niet op tijd uit mijn pedaal en viel ik dus om. Schaafwond op mijn knie, gat in mijn broek en deuk in mijn ego. Ik was voor die dag gelijk klaar met fietsen.

Vrijdag wou ik eigenlijk niets aan sport doen. Helaas besloot vriendlief anders. Ik moest weer op de fiets. Zolang ik weet dat vriendlief mij kan opvangen, gaat het goed. Draait hij om dan raak ik licht in paniek. Voorlopig blijf ik dus nog even oefenen op het plein bij ons, maar het gaat mij uiteindelijk lukken!

Zaterdag stonden we gezellig te dansen bij The Flying Dutch. Dansen is dus gewoon een echte workout! En na 7 uur staan op mijn kakkies vond ik het wel genoeg. Gelukkig was vriendlief het met mij eens. En gingen we weer richting huis! Maar geef mij vaker maar zo een workout! Dit was makkelijk vol te houden!

Zaterdag was makkelijk vol te houden, zondag was drama! Ik werd brak wakker van The FlyinG Dutch. Ik besloot dan ook geen workout te doen. Vriendlief was het met mij eens en bleef ook lekker thuis. Zo hadden we toch een wat luier dagje! Af en toe moet dat kunnen.

En zo vloog mijn week alweer voorbij! Hoe ging het met jouw sportweek? Al je doelen kunnen behalen?

Volgende week is het weer een leuke week! Ik heb namelijk een test voor hartslag en de loop door Houten waar ik voor de 5de keer aan mee ga doen! En dit keer weer niet alleen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.