Sport week 26: een beetje van alles

Afbeeldingen33_zpstnns33mv
Na een paar weken rust was het toch echt wel weer tijd om wat te doen! Want de tijd tikt door!

Maandag begonnen we weer met een lesje crossfit. Wat we precies allemaal hebben gedaan weet ik niet, maar ik weet wel dat ik dacht o het valt wel mee en dat dat het juist niet deed! Want het was zwaar, dat weet ik nog wel

De volgende ochtend werd ik wakker en voelde ik het al! Hallo spierpijn! Vooral mijn bovenbenen hadden het zwaar! Maar goed, beetje rustig aan het trek vanzelf weer weg!

Woensdagochtend stond ik weer in de box! Normaal train ik op woensdagavond, maar vriendlief had een sportactiviteit van zijn werk en hij ging in de avond niet crossfitten en ik was vrij! Dus wat vroeger op en gaan met die banaan! We kregen weer flink wat squats voor de kiezen en ik moet meer naar buiten met mijn knieen. Dus weer flink wat te oefenen! Het voordeel van in de ochtend! Het was niet zo druk met mensen dus je kon gewoon rustig aan doen! Dat vond ik wel lekker! Daarna kregen we nog een Workout voor onze kiezen waar de buikspieren flink aan het werk werden gezet. Ik ging tevreden en met een goed gevoel naar huis! Ik probeer gewoon de lat niet te hoog te leggen voor mijzelf zodat ik tevreden blijf! Dat werkt eigenlijk best wel goed!

Donderdag voelde ik mijn benen nog erger! Al die squats waren in mijn bovenbenen gaan zitten! Ik liep als een waggelende eend! Dit was heel lastig!

Ook vrijdag voelde ik mijn bovenbenen aardig! Gelukkig deden we rustig aan! Kregen we vrienden op visite en hebben we gewoon een heerlijke gezellige avond gehad! Soms is dat ook gewoon even nodig!

Ook zaterdag deden we rustig aan! En we deden echt heel rustig aan! Beetje winkelen, beetje eten gewoon relaxt!

Zondag stond er wel iets op de planning eerst was het plan om mee te doen met de tour de Utrecht, lekker 75 kilometer fietsen, maar toen stond er regen op de planning en klonk uitslapen ook wel lekker! Dus besloten we dat te schrappen! In plaats daarvan trokken we onze trisuits aan en gingen we voor een Bike -Run trainen! Aankomend weekend zou namelijk de eerste Run bike run van ons zijn, maar deze kreeg te weinig aanmeldingen! We konden kiezen ons inschrijfgeld terug of meedoen aan een andere Run bike run of triathlon. We besloten een andere run bike run te doen. namelijk op 12 augustus. Zo kunnen we nog even trainen en afgelopen zondag was dus onze eerste training.

We fietsten iets meer dan 19 kilometer, wat echt heel vervelend is als je wind tegen heb! Maar goed! opgegeven moment heb je dus ook wind mee (zou je denken). Helaas leek het bij mij alsof ik alleen maar wind tegen had! Maar goed! Niet zeuren doorgaan. Na iets meer dan 19 kilometer was het tijd voor het stukje rennen, dus als een speer fietsen in de schuur, loopschoenen aan en een hardloopshirt (ik moet nog even wennen aan alleen een trisuit) en gaan. Zou je denken, alleen die eerste kilometer! Die is zo raar! Zwabberbenen en alles! Ik denk dat ik wel 100 keer heb geroepen dat dit raar was! Met 2 km had ik een rondje gelopen, ik had het overleefd maar vraag niet hoe….ik heb nog veel training (en tips) nodig voor die Run Bike Run. Dus we hebben weer een mooi doel!

Al met al een sportief weekje dus en een beetje van alles! Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.