Sport week 27: It’s a girl thing

IMG_9197
Deze week was het echt een girl thing!

 

Maandag stond er op de facebook pagina van crossfit ineens een aankondiging. Het was Benchmarkt week…wat voor een week Linda? Benchmark week!

Benmarkweek is een week waarin we verschillende “standaard” workouts doen. Om te kijken hoe je er voor staat. De benchmark WOD’s zijn over het algemeen vrouwenWOD’s (zoals je hier onder ziet). En dat betekend: Pijn lijden!
BenchWOD
Maandag begonnen we dus gelijk goed: We kregen de WOD Barbara. 5 rondjes van 20 pull-ups 30 push ups, 40 sit ups en 50 squats. Het was warm dus het belangrijkste was dat je de WOD gezond zou volbrengen, dat je dan maar 3 rondjes moest doen dat zou niet anders zijn. Dus had ik mij daar op ingesteld. 3 rondjes. Maar het ging zo lekker, dat ik binnen no time op de drie rondjes zat en dus alle tijd had om door te gaan. Zo kwam ik toch tot 5 en dat was eigenlijk best wel lekker! En het ging super goed!

Dinsdag had ik natuurlijk last van spierpijn! Dus besloot ik wat rustiger aan te doen. De motivatie om naast het crossfit nog te rennen is op dit moment ver te zoeken. Ik moet daar echt wat aan doen! Heeft er iemand tips? Enne….de tip gewoon gaan heb ik al een aantal keer gehad. Die werkt niet meer!

Woensdag hadden we weer crossfit, bij binnenkomst werd er al gezegd dit is jouw Workout Lin. We hebben namelijk Nancy. En ik dacht wie is in hemelsnaam Nancy? Tot ik op het bord keek! 5 rondje van 400 meter hardlopen gevolgd door 15 overheadsquats. Hardlopen mag dan wel mijn ding zijn (volgens de meeste) maar na (of voor) 15 overheadsquats is dat geen pretje. Ik besloot dan ook op laag tempo te beginnen. Misschien wel iets te laag, want toen ik nog maar twee en een halve minuut had staan moest ik nog de 15 overheadsquats doen, dus hop hop hop en snel! En ik redde het! Ik had nog maar een minuut op de klok! Wauw!

Donderdag en vrijdag heb ik niets meer gedaan! Gewoon lekker rustig aan gedaan!

Zaterdag had ik de pizzarun! Hier volgt nog een apart verslag over. Het was op zich wel leuk!

Zondag deed ik weer niets behalve rustig aan!

En zo is de week alweer voorbij! Tijd voor wat schoppen onder mijn kont en hop hop hop actie!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.