Sport week 28: lekker weekje

DAAE9FD7-20AC-457E-B78B-4789E0DC0983
Afgelopen week ging met sporten eigenlijk wel ontzettend goed! Zwaar maar goed!

We begonnen maandag weer met een lesje crossfit. Als ik op maandag crossfit dan heb ik het gevoel dat ik de week goed begin. We hadden een hele boel cleans en box jumps. Wat resulteerde in mooie blauwe plekken op mijn borstkast. Juppie!

Op dinsdag zat ik op mijn fiets naar het werk en voelde ik toch wel mijn beentjes en mijn armen. Op een of andere manier voelt het goed! En als ik dan op de fiets zit voelt het nog beter want dan fiets ik alles toch een beetje los!

Woensdag was het weer crossfit dag! Crossfit breek zo lekker de week 😉 nee grapje! Het was weer een lekker lesje met Back-squats, ik heb meer vertrouwen in mijn lichaam en durf daarom meer gewicht aan! Ik word sterker! Vervolgens hadden we een flinke WOD met dubbel unders, Push ups en Suma Death Lift High Pull met een kettebel na 2 minuten rust gingen we verder met Bent over Rows, Push press en Sit ups.
Ik was na deze training kaduuk. Ik was moe en op en lag ook snel op bed.

Donderdag stond ik op en oef, ik voelde het aardig! Soms vraag ik mij echt af waarom mensen betalen om zich zo laten af te beulen. Ik fietste naar mijn werk en deed verder weinig. Rust is prima!

Ook vrijdag hield ik rust. Op het schoonmaken van het huis na hield ik verder rust.

Zaterdag ging ik weer eens trainen met Robert Lathouwers. Dit keer vlak bij huis (jeej met de fiets). Er komt nog een apart blogje over online want het was weer een gezellige boel!

Zondag werd ik wakker en voelde ik mij heel druk in mijn hoofd! Dat is niet goed. Laten we de dag beginnen met wat Joga, niet alleen omdat het mij (toch wel) rustig maak, ook ben ik een gigantische stijve hark die totaal geen balans heeft! En Joga kan dat verbeteren. Dus rolde ik mijn matje uit en startte ik de Evy app op voor een lesje joga! Dit was heerlijk! Moet ik echt eens vaker doen!

En zo vloog mijn week alweer voorbij! Weer een nieuwe week!! Met mooi weer!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.