Sport week 29: Ik wil te veel

Image-1
Een nieuwe week waar ik achter kwam dat ik toch wel een beetje veel wil.

Maandag begonnen we na het werk met een lesje crossfit. Ik vraag mij af waarom ik iemand betaal om mij te laten afbeulen! O ja! Ik vind het na de training altijd wel lekker. Maar voor de training en tijdens de training, nee. Ik kijk altijd heel boos tijdens de WOD, maar dat komt omdat ik gewoon geconcentreerd ben en ik kijk dan boos. Niets aan toe te voegen.

Dinsdag hield ik rust. Ik at bij mijn ouders want vriendlief was voor zijn werk in Brussel. Na een onrustige nacht kwamen we aan bij de woensdag.

Ik hou nooit zo van alleen slapen en als ik woensdag wakker wordt voel ik mij ook echt zeer slecht. Ik besluit crossfit te skippen en redelijk op tijd naar bed te gaan om donderdag ochtend vroeg te gaan hardlopen.

De nacht van woensdag op donderdag is mogelijk nog slechter dan de nacht ervoor! Pff!! Hoe ga ik dit volhouden! Onweer en veel regen verpesten mijn nachtrust, als om kwart voor 6 de wekker gaat vraag ik mij ook sterk af of dit echt een goed idee is. maar iets voor zessen sta ik buiten! Ready to shine! Ik begin de dag met een stevige interval en na deze interval voel ik mij een stuk beter! Daarna ga ik aan een ontbijtje en ga ik naar mijn werk, tijdens het werk merk ik wel dat ik wat moeier ben, maar goed ik mag niet klagen.

En dan is het vrijdag, met het bedrijf zijn we aan het verhuizen en ik merk dat ik daar toch wel een hoop prikkels van krijg, aan het einde van de dag ben ik ook echt kapot! Blij dat vriendlief oppert om zondag het huishouden te doen gaan we vroeg naar bed.

Zaterdag ben ik de hele dag aan het winkelen. Shoppen is my cardio! Na het winkelen ben ik ook op en Vriendlief is de snelweg nog niet op of ik ben al vertrokken naar dromeland, als we de afrit van Houten aanraken ben ik weer wakker (het is een gave dat gebeurd dus altijd). Geen sport wel een flink eind gewandeld!

Zondag houden we bewust een rustdag! Ik slaap uit, doe het huishouden en voor de rest doen we lekker rustig aan! Klaar voor een nieuwe week!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.