Sport week 32: Klaar voor Run bike run?

IMG_9504Week 32 bestond vooral uit het klaarmaken en klaar zijn voor de run bike run. Maar was ik er wel klaar voor?

Maandag had ik eindelijk weer eens een lesje crossfit. De motivatie was ver te zoeken maar we waren er, ook deden we niet heel erg hard ons best. We moesten ons voorbereiden voor de run bike run en het plan was om niet te veel inspanning te doen, dat ging redelijk goed.

Dinsdag hield ik een rustdag.

Ook woensdag stond er weer een lesje crossfit op de planning. We deden we rustig aan en hadden eigenlijk wel een leuke WOD. Een WOD die ik wel iets zwaarder had kunnen doen, maar het niet deed ik wil tenslotte die Run bike Run goed voltooien.

Donderdag was ook weer een rustdag.

Vrijdag was een rustdag qua sport maar niet qua voorbereiding. Na een dagje werken aten we pannenkoeken onder het mom van we hebben het nodig! We moeten tenslotte nog een lange weg zaterdag. Ik legde al mijn spullen klaar en ging naar bed klaar voor zaterdag.

Zaterdags was de Run-Bike-Run, er komt nog een apart verslag van, maar ik moet het in mijn hoofd nog allemaal samenvatten voordat ik het op papier kan zetten, het enige wat ik nu vertel is dat mijn emoties alle kanten op gingen.

Zondag was het een echte rustdag, ik had moeie en zwaren benen maar wel een tevreden gevoel (verraad ik toch iets):)

En dat was het, een vrij kort verslagje omdat ik het vrij rustig aan heb gedaan! Hoe ging jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.