Sport week 36: Geen crossfit, wel hardlopen

IMG_9815

Waar de laatste weken vooral crossfit in het teken stond en geen hardlopen (terwijl dat wel moet). Was het deze week andersom. Ik deed helemaal geen crossfit maar wel hardlopen.

Maandag is normaal crossfit dag maar dit keer niet, ik ging namelijk naar de kapper. Soms moet je prioriteiten stellen en de kapper was hoognodig!

Dinsdag had ik een lange werkdag, sinds we zijn verhuisd naar het nieuwe gebouw is het allemaal wat hectische en ik merk dat ik aan het eind van de dag wel moe ben!

Woensdag is normaal ook crossfitdag. Maar dit keer niet, ik was futloos en moe, maar komt goed.

Donderdag weer een nieuwe dag, maar dit keer deed ik bewust geen sport. Wel pakte ik mijn tas in voor iets leuks!

Vrijdag was een leuke dag! Ik ging met een overvolle tas naar mijn werk en daarna gingen we naar Alpen, daar gingen we namelijk naar Gaby! En bij Gaby is het altijd gezellig! We gingen namelijk de Ladiesrun Leiden lopen en vooraf aten we bij Gaby pannenkoeken! Er komt nog een raceverslag online. In de loop van de week.

Zaterdag werd ik vroeg wakker van de wekker van vriendlief, ik draaide mij nog even om en bleef gewoon liggen! Geen zin om op te staan. Dus blijf ik lekker liggen! Als ik wat later mijn bed uit komt voelen mijn benen zwaar en moe, vooral mijn boven benen. Hmm…rustig aan!

Zondag als ik wakker wordt schijnt de zon en ziet het er super lekker uit! Dit kan ik niet aan mij voorbij laten gaan!! Dus na het ontbijt trek ik mijn hardloopschoenen aan en stond ik buiten! Ik ging van start en liep lekker hard, tot ik mijzelf ineens bedacht om wat rustiger te gaan lopen, gewoon lekker in zonde 3 conditie! Ik had tenslotte vrijdag ook al flink gesport! Maar wat was het lekker! Ik was niet buiten adem, ik liep lekker en besloot in plaats van een rondje van 5 een groter rondje te lopen, langs de appelgaardes en al zien dat de appels al weer aardig aan het groeien zijn. Na bijna 6.5 kilometer kwam ik weer thuis en had ik gewoon heerlijk gelopen! Zo zou elk rondje moeten zijn!

Op naar een nieuwe week waar ik hopelijk weer wat meer ga sporten!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.