Sport week 37: Ik wil gewoon een fijne sportweek

IMG_9874
Deze week wil ik een gewone fijne sportweek en dat ging eigenlijk wel redelijk!

Na mijn duurloop van zondag voelde ik maandag de beentjes wel….oef! Dat doet zeer! Maar maandag stond ik gewoon bij crossfit. Na 2×400 meter rennen voelde mijn benen nog zwaarder en ook backsquats vonden ze echt niet leuk! Toen we een buy-in kregen van 30 calorieeen op de Airbike dacht ik echt dat ik dood ging! Dit was niet leuk! Daarna nog rondes met snatches en burpees en mijn benen dachten: Dag Linda doe het lekker zelf, daardoor was trap op ook een lichte drama!! O dat wordt morgen wat!

Dinsdag stond ik op en voelde mijn benen redelijk oke! Nou mooi! Kan ik gewoon intervallen! In de loop van de dag voelde mijn benen zwaarder en zwaarder, maar toch wilde ik intervallen, vriendlief moest in de avond werken dus zodra ik thuis kwam trok ik mijn hardloopkleding aan en ging ik naar buiten, deze interval was heftig, mijn benen voelde de training van gisteren goed! Dit was niet grappig! Maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan.

Woensdag werd ik wakker en voelde ik de twee trainingen nog erger in mijn benen! Ik was ook hard aan het juichen toen ik tijdens de crossfit airsquats zag! Dat scheelt een hoop! Maar eigenlijk had ik mij daar flink in vergis. Bij binnenkomst moesten we 400 meter rennen en mijn benen waren zwaar en rennen deed echt zeer! En die squats die waren helemaal niet fijn! Na de crossfitles was zelfs traplopen te veel.

Donderdag deden mijn benen zeer, heel zeer! En ik weet gewoon zeker dan rennen niet verstandig was! Dus toch maar een extra rustdagje.

Vrijdag werkte het weer helemaal niet mee en dus hield ik ook rust. Sowieso sport ik niet op vrijdag.

Zaterdag en zondag deed ik eigenlijk ook rustig aan, ik wou wel lopen, maar ik had hele lome, zware benen, dus hield ik gewoon een dagje extra rust.

En zo is mijn sportweek weer rond, het is niet de sportweek die je gewend was van mij, maar ik hoop binnenkort dat weer voor elkaar te krijgen!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.