Sport week 4-2017: Goeie boxjumps, rennen en springen

 photo Afbeeldingen14_zpsaf2hilrk.jpg
De week begon wat minder waarop ik dacht, dit wordt geen goeie sportweek maar toch viel het eigenlijk wel mee!

Maandag is eigenlijk crossfitdag, maar omdat we nog erg moe waren van zondag schoven we onze training door naar zaterdag. Wel fietste ik (zoals ik de afgelopen week de hele tijd doe) naar mij werk.

Ook dinsdag deed ik weinig, ik kwam deze week laat op gang, ik fietste wel weer naar mijn werk maar dat was eigenlijk wel alles.

Woensdag was ik vrij en na een rustige ochtend ging ik naar mijn moeder en keken we Harry Potter, nog 1 aflevering en dan zijn we door alle films heen.  Na het eten gingen we crossfitten. Er stond een partner WOD op het schema en vriendlief wou niet met mij. Bij de crossfit zei die ook nog even waarom, ik was te zwak. Ik zei niets: Karma is altijd om de hoek. En inderdaad is Karma daar altijd want vriendlief was zo een 4 minuten later klaar dan ik. Ik zei het toch Karma.

Donderdag en vrijdag deed ik ook rustig aan er zat wat spanning op mijn schouders van de crossfitles, dus rust was een goed idee.

Zaterdag ging de wekker weer een crossfitles, ik ben niet echt een ochtendpersoon, dus ik de ochtend naar crossfit. De warming-up bestond uit naar de overkant rennen en terug, daar werd ik nog chagerijniger van! Als ik wil rennen dan ga ik wel buiten rennen maar goed, ik deed braaf de oefeningen. Ook vandaag stond er weer een partner WOD op de planning dit keer deed ik hem wel samen met vriendlief! En eigenlijk ging dat super goed! het was zwaar maar het ging goed. Na de training ging ik nog even boxjumps oefenen, want ik spring nu op de box maar niet met twee benen tegelijk. Gelukkig kreeg ik hulp van twee toppers en binnen no time spring ik met twee benen tegelijk! Ik was super trots, nu nog even finetune

Na mijn boxjump voelde ik mij onoverwinnelijk dus na het douchen en omkleden deden we nog wat boodschappen en voelde ik mij super goed, tot in de avond, ik was toch wel moe en we gingen dus niet zo laat naar bed.

Zondag werden we redelijk uitgerust wakker. Op de planning stond een loopje. Mijn kuiten deden zeer van de training van gisteren maar met de foamroller ging het redelijk goed. Na wat getreuzel ging ik naar buiten. Mijn benen voelde zwaar, mijn ademhaling was zwaar en de run ging ook zwaar, toen ik werd ingehaald door een moeder met kind stond het huilen mij nader dan het lachen. Het liefst was ik naar huis gegaan had ik mijn schoenen in een hoek gegooid en had ik er nooit meer naar om gekeken. Maar ik ging door. Na een dikke drie kilometer kwam ik thuis. Vriendlief kon al aan mijn gezicht zien dat het lopen niet goed was gegaan. Ik plofte op de bank en at een muffin (alles mag op zondag) daarna ging ik douchen en trok ik weer nieuwe sportkleren aan. We gingen namelijk naar JumpSquare met een groepje. Niets is lekkerder dan even springen en gek doen. Na dat uurtje springen gingen we met zijn alle nog wat eten en ging een ieder weer zijn eigen weg.

Deze week was dus uiteindelijk nog redelijk. Aankomende week staan er weer een aantal looptrainingen op de planning en een aantal crossfittrainingen. Ook staat er een meet en Greet op de planning met Evy van Start to Run. Het wordt een leuke week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.