Sport week 8-2017: lekker bezig Lin

 photo IMG_5807_zpslogaf7td.jpg
Deze week stond in het teken van andersom. Niet mijn normale schema maar andersom!

Maandag vertrok ik bepakt en bezakt naar mijn werk. Ik ging namelijk op Heisessie, anderhalve dag met de afdeling op pad dat betekende dat ik maandag niet kon crossfitten want ik zat in sessie.

Dinsdag stond ik om 6.45 in de ultra kleine gym van het hotel. Samen met een collega. Ik had een slechte nacht gehad (van maar 4 uur slaap) en had keelpijn, maar uiteindelijk mocht ik niet klagen, ik liep 5 km op de band met hier en daar wat rust. Het is echt heel saai om hard te lopen op een band, je ziet niets en je voelt geen wind, nee heel saai, maar het kon even niet andersm. Om 8.00 uur zat ik aan het ontbijt en om 9.00 begon de heisessie weer, ik fietste na de heisessie weer bepakt en bezakt naar huis. Ik was eigenlijk best tevreden.

Woensdag stond ik om 7 uur naast mijn bed. Om 8 uur moest ik namelijk bij de fysio zijn! Ik had geen zin om mijn fiets te pakken dus besloot ik mijn hardloopschoenen aan te trekken en te gaan lopen. Naar de fysio is nog geen kilometer maar ik rondde het af en liep 1 km, bij de fysio werden mijn benen flink aan de tand gevoeld, na wat oefeningen ging ik weer naar huis. Ook dit rondde ik af op 1 kilometer, zo had ik toch maar weer 2 kilometer in de pocket.

Donderdag was het rustdag, ik deed niets en las lekker de Runner’s World. Dit was bijkomen.

Normaal doen wij op vrijdag het huis, alleen dit keer ging dat niet door we gingen namelijk crossfitten. De training begon (na de warming up) met de SquatClean en Jerk. Ik moet duidelijk nog oefenen met mijn squatclean. Hierna kregen we een Workout die bestond uit so Many Reps as Possible, deze bestond uit 8 boxjumps, 10 kettebels Ground 2 Overhead (dus je kettebel van de grond naar boven je hoofd houden en vervolgens 12 deadlifts, ook aan mijn deadlifts moet ik werken, want ik trek mijn rug een beetje krom. Ik kwam tot 98 reps, dus ik ben eigenlijk best wel tevreden.

Zaterdag stond er een rustdag op de planning, maar we gingen wel naar de box, de crossfitgames zijn gestart en de opens zijn natuurlijk in de box dus we gingen even mensen aanmoedigen. Na het aanmoedigen gingen we winkelen. Eigenlijk heb ik dus wel getraind want winkelen is gewoon een cardioworkout.

Zondag ging de wekker om 7.45 uur en dat op een zondag! We gingen namelijk om 9 uur weer crossfitten! Wat was dat vroeg! Na onze warming-up starten we met deadlifts, daar was ik blij mee aangezien ik deze nog moest oefenen kwam het mooi uit, mijn laatste serie deadlifts waren volgens mij de beste 🙂 ach, je kan niet alles hebben. Na dit kregen we een workout die bestond uit 8 chest to bars, omdat ik deze niet kan mocht ik seated pull-ups doen, dat betekent dat ik niet hang, maar dat ik op de rond zit en mijn borst opttrek naar de stang, iets makkelijke rmaar nog steeds lastiger, na deze 8 moesten we 12 OverHead Squats doen, deze gingen wel redelijk, wel merkte ik dat ik behoorlijk moe was! Ik ben absoluut geen ochtendsporter. Uiteindelijk haalde ik 80 reps. Eigenlijk best tevreden.

En zo was mijn sportweek weer voorbij. Deze week vloog echt voorbij en ik ben benieuwd naar een nieuwe week

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.