Sport: Ziek zijn

 photo IMG_4786_zpsuynxitdn.jpg
Nou, dat was een saai weekje er is namelijk helemaal niet gesport!

Maandag was het tweede kerstdag, ik begon met een super lekkere brunch! Daarna naar huis om rustig aan te doen. Ik begon wat keelpijn te krijgen, vervelend! Ik zal wel verkouden worden.

Dinsdag was ik vrij dus even rustig aan, nog steeds keelpijn! Balen! Ik ging bij mijn moeder Harry Potter kijken, rustig aan doen. Maar tijdens Harry Potter zat ik te knikkenbollen, dit is niet goed!

Woensdag, nog steeds niet fit, maar ik ga met mijn zusje naar Amsterdam, even gezellig naar Madam Tussaud. Daarna nog wat winkelen. Als we de Bijenkorf in lopen is het super druk en warm. We vluchten snel de winkel uit! Ik voel mij vanaf dat moment echt slecht! Als ik thuiskom moet ik ontzettend overgeven. Ik krijg op mijn sodemieter van vriendlief maar dat boeit mij niet eens.

Donderdag moet ik eigenlijk werken, ik heb geen stem en wil alleen maar slapen, daarnaast heb ik koorts. Ik bel mijn werk en ga snel verder slapen.

Ook vrijdag slaap ik veel en voel ik mij nog steeds slecht.

Zaterdag gaat ook nog niet geweldig. Ik ben moe. Ik blijf lang in mijn bed liggen uiteindelijk gaan we naar virenden waar we het nieuw jaar inluiden.

Zondag nieuwjaarsdag. We blijven lang op bed liggen en zijn lekker loom. We doen wat kleine klusjes en voor het eerst deze week begin ik mij goed te voelen. Zal ik dan eindelijk kunnen sporten?

Niet een beste week zoals je ziet, hopelijk gaat het snel beter!
Hoe is jouw week gegaan?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.