Sporten: Soms wil het lichaam niet

 photo IMG_4623_zpssiqjsoku.jpg
Na de marathon had ik eigenlijk super veel zin om te sporten, alleen mijn lichaam werkte niet helemaal mee.

Maandag na de halve marathon werd ik super vroeg uit mijzelf wakker en ik was ook gelijk klaar wakker, voelde mij goed en had super veel energie. Ik zeemde de ramen en ruimde wat kasten op, dit ging goed tot kwart voor vier, ik zat bij een afspraak en ineens voelde ik mij super moe. Misschien niet rustig aan gedaan?

Dinsdag besloot ik wat rustiger aan te doen, ik ruimde mijn klerenkast op en ging met het konijn naar de dierenarts, toen zij goedgekeurd was maakte ik wat thee en dronk ik dat samen met mijn zusje en moeder op. Daarna deed ik helemaal niets, in de avond ging ik vroeg naar bed, dit was beter!

Woensdag overdag deed ik ook rustig aan. Ik ga in februari naar de Harry Potter expo en mijn moeder en ik hebben nog niet alle Harry Potter films gekeken, dus keken we twee films. In de avond was ik weer te vinden in de box. Als warming-up moesten wij rennen, bij het eerste stukje heen en weer voelde mij benen gelijk als lood, o jeej! Dit wordt niet best, de Stength ging prima, maar de WOD……die was om te huilen. Het enige positieve, ik deed een chin-up, weliswaar met band, maar ik deed een chin-up

Donderdag ging ik na een lang, lang, lang weekend vrij weer eens werken. Het was fijn maar stiekem was ik blij dat ik thuis was.
Dit geldt eigenlijk ook voor vrijdag.

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag dus geen sport.

Zondag liep ik een hoop, ik was namelijk bij Bikemotion, maar daar vertel ik snel meer over.

Hoe was jouw week?
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.