Sporten & zonvakanties

 photo 10296602_531215070323467_7390603666712897649_n_zpstonzo9xt.jpg
Voor de meeste mensen is de zomervakantie al voorbij. Maar voor sommige mensen niet! Vandaar hardlooptips voor zonvakanties!

Nu hoor ik je denken…Is dit niet een beetje mosterd na de maaltijd? Nee hoor want terwijl jullie dit lezen zit ik op dit moment aan het strand in Gran Canaria, nog heel even hoor! Want ik ga al vrij vlot naar huis. Inderdaad ik ben op zonvakantie. En misschien is het wel super mooi weer als je de Disney halve marathon loopt! Of tijdens de halve van Amsterdam! Dan heb je aan sommige tips toch wel wat!

Zonnebrand
Een van de belangrijkste tips en daarom begin in er mee! Smeer je in!! Zelfs als er geen zon schijnt zijn er schadelijke stralen waardoor je huid veroudering en dergelijke krijgt! Vandaar de tip smeer je in! Ik kan het eigenlijk niet vaak genoeg zeggen! Smeer je gewoon in! Iedere dag!

Ga niet op het heetst van de dag
Ik denk dat ik dit wel honderden keren heb gelezen maar hij is echt heel belangrijk! Ga niet het heetst van de dag rennen! Zet een keer je wekker en vertrek vroeg of ga ik een keertje later naar bed en vertrek later! In ieder geval ga niet op het heetst van de dag! Trouwens….ook als het warm weer in Nederland is moet je dat niet doen!

Zorg voor een volle telefoon
Ik heb een interne navigatie die ruk is! De weg kwijt raken daar ben ik het beste in! Zorg dat je een telefoon heb die volledig is opgeladen. Daarnaast heb ik in de notities staan in welk hotel ik zit zodat ik de weg kan vragen, maar gelukkig hebben we tegenwoordig google maps en kan ik de weg een stuk makkelijker vinden

Niet te hard je muziek op
Ik loop altijd met muziek het liefst zo hard mogelijk! Maar pas daar mee op in het buitenland! Over het algemeen is de rijstijl in het buitenland anders, dus er kan zo ineens een auto voorbij razen. Doe gewoon voorzichtig!

Neem water mee
Dit jaar had ik sowieso een bidon mee (we zijn wezen wielrennen, als het goed is) dus dat was makkelijk, maar zorg altijd dat je een flesje water mee heb! Zeker als je op vakantie bent in een warm land. Vocht is zo belangrijk!

Neem foto’s  en geniet
Misschien is dit wel een van de belangrijkste! Geniet! Vergeet je schema en loop gewoon even lekker! Hallo!!! Je loopt in het buitenland! Schiet mooie foto’s en natuurlijk een selfie! Want dit moet vastgelegd worden!

Dit waren mijn tips! Heb je nog andere tips? Geef ze door zo helpen we elkaar!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.