Sportgala

 photo Blog1_zps88279049.jpg
Vorige week kreeg ik ineens een appje van Rudi van Outdoortraining Houten. Heb je zin om mee te gaan naar het sportgala? Oke, sport gala betekend dat net? Ja met hakken en al! Crap!

Dus ik heb mijn hakken uit het stof gehaald (even afgestoft natuurlijk), mijn beste jurkje aan en tadaa ik was klaar voor het gala.

Wat het sportgala is? Nou eigenlijk het het Sportgala Houten, sporters die worden daar eigenlijk even in het zonnetje gezet. De talenten worden erkend en het beste team wordt gekozen. Kortom een fit-evenement. Outdoortraining Houten is sponsor van dit evenement en ik mocht mee. Bij aankomst moest ik mijn naam zeggen en kreeg ik een naambadge, programmaboekje. Gelukkig zag ik Rudi al snel lopen. Na even te hebben gekletst zijn we de zaal in gegaan en begon het hele verhaal.

Er werd geopend met een dans. Van hiphop tot modern en zelfs klassiek kwam voorbij. Even dacht ik terug aan mijn eigen dansen. Ik mis de lessen gelukkig niet en met hardlopen red ik een hoop.
De eerste categorieen werden uitgereikt:
Sportvrijwilliger : Lokje en Dapne van Stardance,
Sporttalent: Tom van Taurus
Sportfoto Hanna van het handbalteam en
sportinitatief: Sport voor iedereen van Stichting Sportieve recreatie.

Er kwam een kleine pauze na de eerste vier prijzen. Dit werd opgevuld door iemand die van alles deed met een springtouw, nee dit was niet simpel springen zoals jij en ik doen, dit was extreem springen. Met mond open heb ik staan kijken wauw dit was apart!

Het tweede deel ging van start de volgende vier prijzen werden uitgedeeld.
Stimuleringsprijs Special Sports: G-afdeling van FC Deltasports.
Sportploeg: De heren 1 van Taurus
Sportman Ayoub die aan karate doet
En sportvrouw werd Janet die aan triatlons deed (en bij ons in de loopgroep loopt).

Daarna was de show afgelopen en gingen we nog wat drinken en gingen we weer op huis aan.

Al met al was het een leuke avond Outdoortraining Houten (oftewel Rudi) bedankt dat ik mee mocht! En volgend jaar zullen we je nomineren tot trainer van het jaar 2015 😉

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.