Sporty Spring Whislist

 photo WhislistSportyLente_zps87b57c85.jpg
Ik nam, aan het begin van het jaar, New Year New Gear wel erg letterlijk en kocht een nieuwe Tight en een Areoloft van Nike. Maar de Spring collecties komen langzaam te voor schijn en mijn hartje gaat weer van een hoop dingen sneller kloppen vandaag een Spring Whislist.

Op mijn Sporty Spring Whislist staan alleen maar producten van Nike en Yogha, ik hou van deze twee merken, want alles wat ze maken is gewoon te gaaf!

De Nike Epic Lux Printed (1) is gewoon zo gaaf! Ik had laatst een discussie met vriendlief en toen riep ik een tight hoeft niet alleen maar saai zwart te zijn! Nike luisterde daar naar en maakte deze gave tight! Je moet er wel EUR 90,- voor neerleggen maar dan heb je ook wat!

Als ik hardloop in een longsleeve dan vind ik het heel erg prettig als er duimgaten inzitten. Dat vind ik onwijs comfortable zitten. De Dri-Fit Knit Longsleeve (2) is zo een heerlijke trui! En mag ik hem dan in het gewoon (saai) grijs please! Want dan is die makkelijk te combineren met mijn felle kleding. De prijs is EUR 75,-.

Ik loop de hele dag op sneakers. Het is zelfs zo erg dat als ik op mijn werk kom met laarsjes (wat wel eens gebeurd in de winter) ik standaard een collega heb met waar zijn je sneakers? Deze Nike Air Max 1 Ultra Noir (3) zijn perfect voor mij, ze zijn netjes en toch sportief, iets waar ik van hou! Waar ik minder van hou? EUR 145,-, moet ik nog meer zeggen?

Ik ben verliefd op de kleding van Jogha! De broeken, de shirts alles! Ik vind de Rebel lijn helemaal te gek! Dus een Tight van Jogha in Rebel stijl (4) kon dus niet ontbreken op mijn lijstje. De Tight kost EUR 75,-.

En als we dan toch bezig zijn in de Jogha Rebel stijl mag ik dan ook gelijk de Racerback van Rebel (5) . Ik vind dit soort sport BH’s ontzettend fijn! Ik heb er al eentje van Nike maar deze is toch te gaaf! Hij kost EUR 39,95 wat een mooie prijs is.

En als ik zo een gave BH heb moet iedereen deze natuulijk zien! Daarom staat de Black Musle Tee van Jogha (6) (EUR 29,95) ook op mijn verlanglijstje. Ik ben al langer opzoek geweest naar een musle tee ik heb toen, samen met vriendlief, alle malls in Dubai afgelopen maar we zijn hem niet tegengekomen. Toen ik deze zwarte op Yogha zag begon mijn hartje sneller te kloppen, maar het werd winter en hij zakte weer op de achtergrond. Maar hij staat nog steeds op mijn spring lijstje!

Mocht het niet echt weer zijn om te lopen in een musle tee. Dan wil ik ook graag in een hip shirt lopen. De Rebel gym tee Black (7) ook van Jogha (EUR 39,95) is perfect daarvoor. Ik hou er van om een beetje rebels te zijn dus dit is perfect.

Als ik bij een hardloopevent ben geweest dan is het altijd wel fijn als ik iets warmers aan kan trekken. De Nike Tech Fleece 3mm Crew (8) (EUR 90,-) is perfect om aan te trekken na een training of iets dergelijks. I Want it!

Als ik mijn whislist zo eens bekijk denk ik dat ik mijn creditcard limiet maar eens moet gaan verhogen of opzoek naar een vrijwillige bijdrage van mensen…iemand die zich aanbiedt?

XoXo

2 thoughts on “Sporty Spring Whislist

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.