Start to Run

20140401-224803.jpg

Weer een update over hardlopen. Het was de week na We Run Amsterdam! En deze was toch wel zwaar!

Zondag na We Run Amsterdam had ik niet echt ergens last van, ik vroeg mij ook wel af of ik misschien wel wat harder had gekunt. Ik had wel last van moeie voeten maar dat was niet zo erg. In de loop van de avond begonnen mijn benen toch wel iets te protesteren. Gelukkig ik had toch mijn best gedaan.

Maandag voelde ik mijn benen helemaal. Om de spierpijn een beetje weg te krijgen besloot ik te gaan fietsen naar mijn werk. Terug had ik een flinke regenbui maar goed, ik had het toch gedaan.

Dinsdag voelde ik mij al wat beter, maar om de beentjes toch soepel te houden besloot ik weer te gaan fietsen, in de avond was er ook een looptraining, daar ging ik heen super trots was ik met mijn 1.13.49 en iedereen had ook zo iets van super gedaan! Na een flinke warming-up en wat voetenwerk was het tijd voor de kern. Deze bestond uit 800 meters lopen en de laatste 100 meter versnellen. Na 4 rondjes was ik er klaar mee, mijn benen begonnen stiekem wel weer wat te sputteren. Ik snap de hint! Tijd om te gaan rekken en strekken en naar huis.

Woensdag was een absolute rustdag, geen fiets en geen hardloopschoenen. Wel stond er een afspraak bij de fysio gepland en alles gaat de goede kant op! Al mijn spieren zijn weer op lengte! We werken nog even aan de kuitspieren maar daarna mag ik mijn fysio gedag zeggen en kom ik hem alleen nog maar tegen bij een hardloopevenement (hopelijk).

Donderdag pakte ik weer de fiets naar mijn werk. Het is zo heerlijk om te fietsen! Ik komt echt even tot rust (tenzij het regent). Ik kon het niet opbrengen om mijn hardloopschoenen aan te trekken, daarnaast had ik in de avond een afspraak dus ging dat ook lastig.

Ook vrijdag was hetzelfde als donderdag, alleen zonder de afspraak. Ik fietste naar mijn werk en weer terug.

Het weekend…laat ik daar maar over zwijgen, te veel leuke plannen en mijn hardloopschoenen bleven in de kast staan!
Een rustweek is niet erg! Dat is juist goed! Even bijkomen en weer doorgaan!

On to the next!!!

XoXo

2 thoughts on “Start to Run

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.