Start to Run:


Nieuwe week nieuwe kansen en qua sporten was de week oke!

Maandag begon het met fietsen naar mijn werk, doordat ik wat meer achter mensen hang ben ik nog sneller op mijn werk, sommige mensen vinden het niet zo leuk. Maar dan moeten ze maar doorfietsen!
Daarnaast had ik een afspraak bij de dokter voor controle aan mijn arm, gelukkig had ik nu mijn eigen dokter, wel zo fijn iemand die weet hoe ik in elkaar zit (en hoe eigenwijs ik ben). Het fijne nieuws was dat er geen slijmbeursonsteking in mijn arm zat! De vervangende arts had dit niet correct ingezien, het slechte nieuws….al mijn pezen en spieren zijn in mijn schouders overbelast. Het advies: Fysio en niet te veel sporten, pas op voor hobbels. Ok doc. Doen we, met het advies ging ik naar huis.

Eenmaal thuis keken we nog even naar de Olympische spelen en gingen we eten, na het eten pakte vriendlief en ik onze wielrenfietsen en spullen en gingen we op de wielrenfiets naar crossfit! We deden een uurtje lessen, de les begon met een flinke PR want we moesten front squatten tot onze ‘one max rep’, ik squatte 50 kilo weg. Hoppaa (o ja rustig aan doen), de rest van de les lag de focus voor mij op mijn buikspieren en beenspieren, mijn armen hield ik rustig dat ging prima, naar de les weer naar huis fietsen, eigenlijk was ik er toen wel klaar mee, maar ik zette door en was blij toen ik thuis was. Daarna snel douchen en naar bed.

De volgende ochtend voelen mijn benen zich merkwaardig goed. Dus stapte ik weer op de fiets en fietste ik in een rustig tempo naar het werk. Ik belde de fysio en mijn eigen fysio is nog op vakantie deze week, dat is balen! Even wachten, mijn arm voelde die dag ook redelijk, dit is lekker! Het was prachtig weer toch besloot ik even extra rust in te lassen. Want ik had maandag hard getraind.

Woensdag stond er weer een nieuwe crossfittraining op de planning, deze training bestond uit rennen, squatten en dergelijke. Ik moet zeggen deze training ging niet zo goed, ik had moeite met rennen en het ging eigenlijk gewoon niet zo lekker, maar ik had de training binnen de aangegeven tijd voltooid! Toen daar mijn twijfels over de halve marathon werden besproken waren er twee resoluut. Nee dat startnummer gaat niet verkocht worden, je gaat hem gewoon lopen, ok√© chef. 

Donderdag en vrijdag hield ik rust want zaterdag stond er iets super leuks op de planning…

Ik ging fietsen met Trek! En niet alleen met Trek, ik ging fietsen met Frank Schlek (oke die heb ik niet gezien) en met Marijn de Vries. Vriendlief en ik vertrokken met een wagen volgeladen naar Hardewijk, daar gingen we fietsen. Ik sloot mij aan bij een groep meiden, mijn vriend dacht nog die hebben vast een leuk tempo voor Linda. Helaas, scheurde ze allemaal weg, waardoor ik een beetje achteraan fietste, maar ik hield ze bij! Af en toe raakte ik wat achterop want dan zat ik niet in de goeie versnelling, maar over het algemeen ging het goed!! Het leuke van zo een groep is da je heel veel tips krijgt, hierdoor leer je steeds een beetje meer. Bij het laatste heuveltje kon ik niet meer (wist je dat Hardewijk Heuvels had). Zijn we compleet riep Marijn, vriendlief riep van niet en zei degene die achterop fietst heeft pas drie weken een fiets en is speciaal voor jou gaan fietsen, Marijn zei daarop dan ga ik even naar de toe (note: dit zei vriendlief tegen mij, ik weet dus niet hoe te echt gegaan was). In ieder geval kwam Marijn bij mij fietsten en onderweg kletste we een hoop af! Over wielrennen, maar ook over Rio, zij was namelijk echt net terug uit Rio. Ik kreeg flink veel tips en een compliment dat ik super goed mee fietste met de groep (dat ik 5 minuten daarvoor scheldend op de fiets heb gezeten vergeten we even voor het gemak). Uiteindelijk reden we bijna 40 kilometer. Ik was blij dat het voorbij was maar had het ook erg leuk gehad!

Zondag werden we wakker na een lange nacht we hadden slecht geslapen. Maar niet zeuren want vandaag gingen we een flink eind wandelen in Den Haag en Scheveningen, dat wandelen in Scheveningen was trouwens niet gepland hoor. We hadden de verkeerde tramhalte en daardoor moesten we flink wandelen. Maar het was droog de zon scheen dus we hadden niets te klagen. 

Al met al had ik een lekkere en sportieve week! Op naar een nieuwe week! 

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.