Start to Run 2 weeks notice!

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Even graven, deze week schrijven over twee weken, twee weken hardlopen. Gelukkig is er een Nike app waar mijn kilometers geregistreerd zijn en kan ik het terughalen

7 januari
De week van 7 januari heb ik maar een keer gerend. Ik vraag mij af waarom? maar goed dat terzijde. Die keer rende ik 4,05 km. Ik weet niet hoe het ging, sorry, mijn geheugen is niet al te best.

De tweede week begon op 13 januari voor mij. Ik rende voor het eerst sinds tijden weer eens met de loopgroep. Ik werd met een warm welkom weer onthaalt en terwijl de groep aan mij vragen stelde waarom ik zo lang niet meer was geweest vroeg ik mij af waarom ik er niet meer zo lang was geweest. Uiteindelijk ging de training super goed en voelde ik mij top. Het resulteerde zich in 8.94 km. In tijden heb ik niet zo een lange afstand gelopen maar wat voelde het goed!

Gemotiveerd door de loopgroep pakte ik donderdag 15 januari weer mijn loopschoenen. Ik had gewerkt en om dan een lange afstand te lopen in het donker vind ik toch vervelend. Ik loop daarbij weer eens gezellig met Evy en ik merk nu dat ik het makkelijk volhou (poging 201). Ik liep mijn vaste rondje, waarm? Omdat ik het prettig vind in het donker dat rondje te lopen, dan weet iedereen waar ik ben. Ik liep 4,01 km en merkte dat mijn hartslag dit keer redelijk laag bleef en ik zelf weinig tijd nodig had voor herstel. Altijd fijn!

Zondag 18 januari  was het weer tijd om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Ik keek naar buiten en het was droog…was ja, want toen ik naar buiten ging regende het. Maar dat maak niet uit, ik probeer het dan positief op te pakken want er zit dan meer zuurstof in de lucht.
Eigenlijk ging het wel heel erg lekker en na een rondje van 4.05 km kwam ik weer thuis. Toen Evy zei je moet nog 1 minuut trok ik nog iets door en ging ik een stapje harder! Ik kwam thuis en voelde mij helemaal zen!

Vorige week was minder, maar afgelopen week ging weer top!
Hoe ging het bij jullie?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.