Start to Run: 5km testloop

 photo Pictures_zpsuvhsuuow.jpg
Deze week was top! En dat voelt goed!

Dinsdag hadden we net zoals een paar weken geleden een testloop. Liep ik de vorige keer 37.34 erover (en was ik redelijk tevreden had ik dit keer besloten rond de 37 te lopen. Want dan had ik dezelfde tijd als de Loop door Houten en dan was ik tevreden.
Ik begon met lopen en iedereen liep mij voorbij, ik dacht nog Oke laat maar! Ik zie jullie wel bij de finish! In een lekker tempo liep ik door! En ineens bij 3 km punt liep ik op een gemiddeld tempo van 7 minuten ik dacht huh? Wat is dit nou weer? Ik ben vrij vlot en nog niet buiten adem.
Ik liep door tot ik bijna bij de finish was, mijn trainers kwamen naar mij toe rennen. Linda sprinten je kan onder de 35 minuten. En wonder boven wonder (of ik werd opgejaagd door mijn trainers dat weet ik niet meer). Kon ik er een flinke sprint uittrekken. Ik ging keihard! Tijdens de sprint had ik mijn ademhaling niet meer onder controle maar dat maakte niet uit! Ik kwam over de finish en rende een klein stukje uit, ik kreeg water en na het water kon ik eigenlijk gelijk weer verder! Dat was fijn! En natuurlijk was ik super trots!

Donderdag had ik andere plannen en zat het rennen er niet in.

Zondag was de jaarlijkse picknickloop, naar lang twijfelen besloot ik toch te gaan.
Na lang wikken en wegen besloot ik toch een stukje te lopen. We gingen de nieuwe brug op die eigenlijk nog gesloten was. Dus na wat klim en kruip werk (gratis bootcamp) kwamen we op de brug voor een fotoshoot. Na wat foto’s maakte we ons rondje af. Het was niet zo een groot rondje gewoon een kilometer of 3.
Na dit rondje was het tijd voor eten! Daar ben ik kampioen in!

Deze week ging wel redelijk qua lopen! Ik ben best wel benieuwd naar deze week! Met de warmte, maar we gaan er weer voor!
XoXo

3 thoughts on “Start to Run: 5km testloop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.