Start to run: a good week

 photo Pictures19_zpsoy2nvsne.jpg
Een Start to Run op maandag? Ja ik had voor vandaag eigenlijk geen blog klaar staan, dus krijgen jullie vandaag een Start to Run en woensdag een ander blogje. Deze week was weer een heerlijke week qua sporten!

Maandag begon met crossfit. Na een flinke Warming-up was ht tijd om de back squat te oefenen, goed deze had ik nog nooit gedaan. Maar al met al ging het heel goed!
Gevolgd door een WOD. De Wod bestond uit 20 Kettebels Ground 2 Head (je Kettebel van beneden naar boven je hoofd tillen), 20 push-ups, 20 sit-ups en 20 kettebelswings, dit moesten we 3 keer doen! Na drie rondjes was ik kapot! Maar het voelde goed.

DInsdag stond er eigenlijk een hardlooprondje op de planning, maar woensdag was ik vrij dus besloot ik mijn hardlooprondje op woensdag te zetten.

Woensdag stond mijn hardlooprondje op de planning, het was een heerlijk rondje want het zonnetje scheen heerlijk op dat moment en de rest van de dag was het echt slecht weer! Het rondje ging eigenlijk heel goed! Ik voelde mij super goed! Ik kan niet wachten tot ik wat meer kilometers kan maken, nog even en dan gaan we weer wat omhoog!

Donderdag en vrijdag had ik rustdag en dat had ik echt nodig!

Zaterdag stond de basiscursus van Crossfit op de planning, we zouden de techniek beter leren! En de cursus was niet even 1 uurtje maar drie uur! De oefeningen waren best wel zwaar maar aan het einde waren we blij dat we het gedaan hebben! Weer een stukje erbij.

Zondag stond er een hardlooprondje op de planning en stiekem had ik er geen zin in. Eerst deden we boodschappen en ik probeerde eigenlijk van alles om eronder uit te komen. Toen ik geen smoesjes meer had moest ik er maar aan geloven en trok ik mijn schoenen aan om naar buiten te gaan. In de schaduw was het koud maar in de zon was het warm. Doordat ik een afslag niet nam tijdens het lopen werd mijn rondje iets langer, maar op zich was dat niet erg want het waren maar meters en het was in het zonnetje en dat was heerlijk! De loop zelf ging wel redelijk, ik had moeite met mijn ademhaling, maar verder mag ik niet klagen en was het een lekker rondje.

Al met al was het een lekker weekje. En ik ben benieuwd naar de volgende weken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.