Start to Run: A sporty week

 photo 2015-02-17214439_zps83325f17.jpg
Wow wat een sportweek heb ik gehad! Ik ben zelfs actief geweest op rustdagen. Laten we snel beginnen!

Maandag
Maandag staat meestal bekend om niet sporten, maar ik zat niet de hele dag stil!
Ik fietste 11 km naar mijn werk. Ik vloog laag over dus deed er dit keer 35 minuten over. Yes it feels good! Maar heel leuk dat ik heen naar mijn werk fietste maar ik moest ook terug! Dus na een werkdag fietste ik nogmaals 11 km, dit keer deed ik er 40 minuten over. Een beetje normale tijd. De rest van de dag deed ik geen sportieve activiteiten.

Dinsdag
Ook dinsdag begon op de fiets. Weer 11 km heen en weer 11 km terug. Dit keer deed ik er beide keren 40 minuten over.
Na het fietsen en de auto in voor een training bij de Loopgroep. We deden wat loopscholing en een klein circuitje. Ik vind dat altijd zo leuk en vraag net een beetje extra van mijzelf love it. De kern van de les bestond uit kilometers maken. Ik eindigde de training dan ook met 8,80km op mijn horloge! En dat voelde goehoed! Want in tijden heb ik niet meer boven de 5 km getraind dus dit was een flinke boost!

Woensdag
Woensdag was ik vrij dus geen fietsen! Wel deed ik een Nike Training club en dan de Ab burner! Ik voelde alles burnen daarna! Maar ik had het gedaan!

Donderdag
Donderdag stond er een training met mijn zus op de planning. Zij is bezig met het oppakken van hardlopen en ik help haar een handje (of een voetje). Zodat we samen fit aan de start staan voor Zandvoort, Samen liepen we een les van Evy, deze les duurde 27 minuten. Samen hadden we er mooi 2,75 km op zitten. Toch weer een start gemaakt.

Vrijdag
Vrijdag bestond weer uit fietsen naar het werk. Ik deed er beide keren weer 40 minuten over! Lekker! Verder heb ik niet veel aan sporten gedaan.

Zaterdag
Zaterdag was het Valentijnsdag en ik wou nu wel eens het chocolade hart winnen bij Nike+. Dus hardloopschoenen aan en gaan met die banaan. Er scheen geen zonnetje maar ik liep weer eens mijn favoriete route langs het kanaal wat was het heerlijk! Uiteindelijk liep ik 4.33km en kwam het besef dat ik weer heerlijk aan het opbouwen ben! Yes het gaat zoo goed!

Zondag
Zondag stond er een NTC op de planning maar door alle drukte was ik er eigenlijk niet aan toe gekomen rond 21.15 zei ik tegen vriendlief dat ik even snel een workout ging doen! En dat deed ik dus. Ik deed snel de NTC Box Smart en die is echt heel fijn. Even lekker stompen in de lucht en bewegen. Daarna was het tijd om te relaxen!

Zoals ik al zei een lekker weekje! Hoe verging het jullie?

XoXo

4 thoughts on “Start to Run: A sporty week

  1. Nina

    Leuk dat je de 5km gaat lopen en helemaal leuk dat het een familietraditie is! Klopt over 2 weken ga ik de halve lopen, ben heel benieuwd en vind het ook wel errug spannend!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.