Start to Run – after vakantie dip

 photo 2015-06-07 12.45.40_zps76qkhfio.jpg
Het lastigste moment vind ik toch altijd weer na de vakantie. Ik vind het zo lastig om na de vakantie mijn hardloopschoenen weer aan te trekken.

De dagen na Curacao had ik last van een jetleg tel daarbij dat ik ook nog eens een fikse verhoudheid te pakken had en je begrijp ik bleef liever in mijn bed dan dat ik lekker ging lopen.

Donderdag kocht ik nieuwe schoenen en toen had ik geen excuus meer voor uitstel. Dus besloot ik zondag (na de warmte van vrijdag en zaterdag) toch mijn schoenen aan te trekken en de deur uit te lopen.

Op de planning stond een loop van 5 km. Want aanstaande vrijdag moest ik er toch ook 5 lopen want dan is de loop door Houten weer en daar heb ik al een startnummer voor gekocht, dus ging ik kijken waar ik stond na deze luie vakantie.

Het lopen ging met pijn en moeite, kreunend en steunend kwam ik bij de eerste kilometer.
Wat was het warm! Ik besloot langs het kanaal te lopen want in de buurt van het kanaal is altijd wel wind en wind betekend koelte….je snap het al de pollen vlogen heel rustig aan mij voorbij toen ik bij het kanaal aan kwam, maar echt wind…..die was er niet!
Snotterend kwam ik aan bij kilometer twee inmiddels was ik al een kwartier onderweg, fijn die verkoudheid. Ik weet niet of ik dit vol ga houden tussen kilometer twee en drie belde mijn zusje op. Ik was stiekem blij dat ik kon stopen en snoot mijn neus ( ik had gelukkig zakdoekjes in mijn SPIbelt gedaan!

Nou ik zwijg even over de rest van de kilometers en besloot mijn kleine ronde te lopen. Een klein stukje Schalkwijksebrug en weer terug naar huis! Wat was ik blij dat ik thuis was! Ik moest er een hoop moeite voor doen maar uiteindelijk heb ik er nog 4,5 km uit kunnen persen!

Deze week staat er weer een training met de loopgroep op de planning en daar heb ik zin in!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.