Start to Run: Again 3 times

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Yes, Yes, Yes deze week ben ik weer drie keer op pad geweest en het voelt goehoed!!!!

Op dinsdag heb ik altijd een looptraining, maar na een flinke werkdag besloot ik dat het verstandig was om niet te trainen. En woensdag was ik vrij dus ik besloot de dinsdag te skippen.

Nadat ik woensdag iets langer op bed had gelegen en een mooi ontbijtje had gemaakt ging ik er op uit, dit voelde goed, geen druk gewoon lekker rennen. Heerlijk! Na mijn hardlopen liep ik naar boven en pakte ik mijn trainingsschoenen en deed er nog even een Nike Training club lesje erachter aan. Vervolgens pakte ik mijn Yoga matje en startte ik de 30 days yoga challenge, tijd voor een lesje yoga. Damn dit voelde goed.

Vrijdags had ik onverwachts een dagje vrij genomen. IK was daar gewoon aan toe! Op doderdag besloot ik een lesje bootcamp te gaan volgen, kijken of ik het nu wel leuk vond of niet.
Dus toen ik vrijdag om half 9 wakker werd had ik de tijd om mij klaar te maken voor bootcamp. Ik besloot er heen te gaan hardlopen en we deden een parcourtje een aantal keer. De bootcamp voelde fijn, maar nog steeds vond ik het eigenlijk niet leuk, toen ik de middag op de bang hing, voelde ik ook langzaam al mijn spieren in mijn buik. Het voelde goed.

Zondag was het prachtig weer en ik stond te trappelen om naar buiten te gaan (niet echt). Toen ik eindelijk de figuurlijke schop onder mijn kont had gehad en ik buiten stond liep ik een stukje en het voelde goed, ik liep in een herfstzonnetje en ik had het zelfs warm met  mijn rrui aan, maar wat voelde het goed! na ongeveer 3km kwam ik weer binnen en ging ik naar boven en deed ik weer een Nike training. Vervolgens wilde ik weer een lesje Yoga doen, maar mijn iPad deed het niet! Hmmm oke geen Yoga vandaag.

Ik ben tevreden met deze week! Liep een aantal kilometers en deed weer een bootcamplesje. Op naar de volgende trainingen!

XoXo

2 thoughts on “Start to Run: Again 3 times

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.