Start to Run: Almost there

 photo Pictures16_zpspmymlftj.jpg
Nog een halve week en dan is het alweer op! Dan heb ik (als het goed is) de Dam tot Dam voor de tweede keer gelopen!
Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen!

Deze week heb ik weer twee runs gehad. 1 hele slechte en 1 goede run.

Dinsdag ging ik wer eens met renee, en deze run ging helemaal niet goed.Ik kon niet in het ritme komen, had geen hartslagmeter om en kreeg tot overmaat van ramp ook nog eens pijn in mijn buik. Nee! Dit was alles behalve een fijne run. Het is nog een wonder dat ik er 6km uit wist te persen.

Donderdag had ik last van mijn keel en besloot ik een extra dag rust te houden. En stiekem is dat helemaal niet erg!

Zondag stond in het teken van mijn aller aller allerlaatste duurloop. Ik besloot 14km te lopen. Rchting mijn werk en na 7 km weer omdraaien en naar huis.
Ik liep heerlijk!! Ik had wat kleingeld in mijn zak gestopt en stopte onderweg bij een bezinestation voor een flesje AA Drink. Vervolgens liep ik verder richting de 7km. Na 7km nam ik een gelletje en ging ik weer verder. Ik liep fantastisch en belde zelfs mijn moeder onderweg. Misschien ga ik wel door tot 16km zei ik nog tegen mijn moeder, ze zei dat ik de man met de hamer nog niet wat tegengekomen. En ze had gelijk.
Bij kilomter punt 13 kwam ik die man met de hamer toch tegen. Ik besloot geen 16 km te lopen maar gewoon de oorspronkelijke 14km. Zoals op de planning stonden.

Deze week stond taperen in de picture. Ik wil/ga alleen vanavond nog lopen een rondje van ongeveer 5km. En ja, dan zit het er echt op. Zondag sta ik aan de start van de Dam tot Damloop!

Wil je mij volgen tijdens de loop dat kan! Via de Dam tot Damloop app kan je mij vinden onder nummer 30329, tevens kan je mij aanmoedigen om de finish te halen! En eerlijk is eerlijk! Ik kan alle aanmoedigingen gebruiken!

Op naar zondag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.