Start to Run: Come On Linda

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Nog 18 dagen! Nog 18 dagen! OMG ik had nooit gedacht dat ik de dam tot dam zou lopen! Over 18 dagen ren ik de Dam tot dam! En it scares me out!

Deze week ging qua lopen Mwa, niet al te best. Maar goed, niet te veel klagen en vertellen.

Woensdags ging ik voor het eerst 12,50 km lopen, ik ben geen snelle loper, dus ik wist dat ik wel even onderweg was, uit voorzorg kocht ik wat gelletjes, hele simpele om te proberen. Bij de Albert Heijn, ik had geluk, ze waren ook nog is in de aanbieding. Ik vroeg advies via Facebook. En dat kreeg ik ook. Ik nam een gelletje mee mijn drinkingbelt en ging op pad.

Ik liep richting het kanaal, zo dat was 1 kilometer, ik bedacht mijzelf dat ik zo niet moest gaan denken anders zouden het hele lange 12 kilometer lopen. Ik liep richting de plofsluizen (voor Houtenaren is dat bekend er zit een picknicktafel) bij de picknicktafel zou ik wel op de 6,25 zitten, vanaf daar mocht ik beginnen aan mijn gelletje en dan weer verder. Ik kwam aan bij de picknicktafels en keek op mijn horloge, geen 6,25 kilometer, iets minder. Ik besloot om verder te lopen.
Ik kwam aan bij 6,25 en hobbelde terug naar de picknicktafels. Daar nam ik mijn gelletje. En verbazingwekkend voelde ik mij nog super goed, dus snel dat gelletje naar binnen en gaan met die banaan. Ik liep langzaam terug, maar ik voelde mij echt zo goed! Wat fijn! Toen ik thuis kwam zag ik dat netjes in de geschatte tijd had gelopen. Trots als een pauw appte ik vriendlief! Ik heb 12,50 km gelopen!

Afgelopen weekend stond er 15 km op de planning. Ik zou hem samen met Cindy gaan lopen, maar die cancelde. Achteraf maar goed ook. Ik werd zaterdags niet op mijn best wakker, Ik was moe, humeurig en had nergens zin in. DIe 15 km zat er niet in. Ik weer namelijk van mijzelf dat het dan niets wordt.

Ook zondags werd het niet veel. Weer werd ik wat humeurig wakker, ik trok na het ontbijt wel mijn hardloopkleren aan en ging liep richting de deur toen….het met bakken uit de hemel kwam zetten. Hmm….laat maar zitten. Dit had ik dus tot twee keer toe! Neee ik wil lopen. Toen het eindelijk droog was, was mijn humeur tot het dieptepunt gezakt. Ik liep naar buiten en mijn horloge pakte niet snel genoeg de draad op. Ik liep een rondje om het huis en hield het weer voor gezien, dit was nog geen 100 meter. Ik was er klaar mee! Weer liep ik naar binnen. En plofde op de bank. Dit weekend zou niets worden.

Nog twee weekenden en dan moet ik er toch echt aan geloven. Ik wil volgend weekend nog zeker een keer de 15 km lopen het liefst twee keer. Ik hoop dat alles lukt.

XoXo

2 thoughts on “Start to Run: Come On Linda

  1. Wendy

    Aw! Wat jammer dat het niet gelukt is! Pas op met lange afstanden vlak achter elkaar lopen, ik neem echt minstens 2 dagen rust voor herstel.

    Je hebt nog even 🙂 1 keer die 15 aantikken is ook prima he? Succes!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.