Start to Run: Dam tot Dam

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

 

Jaa nog even en dan is de Dam tot Dam, nog 6 weken en ik zit met een blessure, hoe gaan we dit doen? En hoe gaan we dit redden?

Het wordt zeker krap, laat ik daar mee beginnen. Maar ik geloof nog steeds in mijzelf.
Ik loop nog steeds geen duurlopen, maar in plaats van duurlopen loop ik hele lange intervallen.

Soms loop ik een uur soms loop ik anderhalf uur, maar ik loop in ieder geval.
De dam tot dam lijkt verder weg dan ooit, maar al moet ik kruipen, ik kom over de finish.

Afgelopen week had ik de training bootcamp (daar kon je alles over lezen) de volgende dag had ik flinke spierpijn, maar dat gaf niets, ik had goed mijn best gedaan,
Donderdag had ik fysiotherapie, dit is ook behoorlijk zwaar, trampoline springen, hardlopen en strechten zijn de dingen die ik moet doen. En kon ik vroeger heel lang trampoline springen is dat nu behoorlijk zwaar. Maar voldoening alom!

Zondag was de picknick van de Loopgroep en wat moest ik ook alweer maken? Ik besloot Bananenbrood te maken. Wat doe je bij een loopgroep? Inderdaad hardlopen. Dus werd er een klein rondje gemaakt. En dat ging slecht! Ik denk dat het kwam door de niet zo vlakke ondergrond, maar dat maakt niet uit we zijn weer geweest deze week.

Ik probeer doordeweeks ook nog even wat buikspieren ten trainen zodat we helemaal strak en klaar zijn voor de Dam tot Dam! Let’s do this!!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.