Start to Run: #DOcember week 1

De kop van #DOcember is eraf! En dat was een super goede kop! Als ik dit de hele maand vol hou is er absoluut geen klagen.

Het doel van #DOcember is dat je in de maand December 70 km loopt! Yes 70 is heavy! Zeker voor mij want mijn record is 38 km in een maand. Dus het is een behoorlijke opgave maar we gaan het proberen.

Dinsdags liep ik mijn eerste rondje. En ik besloot een ander rondje te lopen, ik liep heerlijk en in plaats van 1 les liep ik twee lessen van Evy. Uiteindelijk liep ik iets meer dan 6 km en dat voelde goed.
De volgende dag kreeg ik een beetje last van mijn knie, hmmm…chips. Dit is niet goed, rustig aan doen, maar donderdag was de pijn al weer weg dus tijd voor nog een rondje!

Donderdag liep ik weer een rondje dit keer een rondje van 5 km, ja mijn afstanden zijn minimaal 5 km op dit moment dat is wel zo prettig als je 70 km moet lopen! Maar goed dat terzijde. Het rondje was heerlijk en er viel een heel klein beetje regen uit de lucht maar verder viel het allemaal super mee! Na 5 km kwam ik thuis en voelde ik mij heerlijk!

Het ging allemaal zo lekker dat ik zaterdag het in mijn kop kreeg om 10Km te gaan lopen. Maar dat ging niet heel makkelijk. Na twee kilometer had ik het liefst omgekeerd en naars gelopen. Maar ik zette door. Want ik moest mijn naamgenoot inhalen. Ik liep bij 9,8 bij mijn zus. Toen ik bij haar aankwam moest ik nog 100 meter, tsja dan rond ik het af! En ik liep nog drie keer de galerij van mijn zus op en neer om zo bij de 10 km te komen. Yes I did it!!!

Al met al een super goeie week! Vriendlief en ik hebben uitgerekend dat er iedere week zo een 18km gelopen moet worden om de 70 te halen. En dat heb ik deze week goed gedaan!!

De stand voor deze maand is 21,2/70. Op naar volgende week! Ik heb er zin in!!!

XoXo

1 thought on “Start to Run: #DOcember week 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.