Start to Run #DOcember week 2

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Oh nee waar blijft de tijd, de tweede week van #DOcember vloog voorbij! Ik rende van hot naar her, helaas zonder mijn hardloopschoenen!

Goed, waar zal ik eens beginnen! Nou laat ik gewoon mijn week vertellen

Maandag
Maandag begon met werk vanuit mijn werk fietste ik naar huis en ging ik samen met vriendlief boodschappen doen. De maandag is altijd vrij rommelig bij ons dus hardlopen kwam er niet van.

Dinsdag
Dinsdag ging ik vanuit mijn werk naar mijn ouders. Vanuit daar zou ik een stukje gaan hardlopen. We bespraken de dingen die wij met Kerst gaan regelen en er zou nog genoeg tijd over zijn om een rondje te lopen! Helaas gooide mijn darmen roet in het eten en verplaatste ik mij op de bank bij mijn ouders.

Woensdag
Woensdag rende ik van hot naar her op mijn werk, toen ik klaar was stond vriendlief bij mijn werk want we hadden kerstdiner met partners. Beginnend met een borrel een wandeling door de Botanische tuinen in Utrecht waar het China Light festival is (een echte aanrader). Vervolgens hadden we een buffet. Je snap het al ik kwam om 22.00 uur thuis en was kapot!

Donderdag
Donderdag rende ik ook van hot naar her, van werk naar cursus en van cursus naar Utrecht Centraal. Daar stond Linda op mij te wachten, de rest lees je morgen in de plog (gelukkig had ik Linda bij mij die riep nog af en toe foto maken).

Vrijdag
Vrijdag had  ik na mijn werk een verjaardag. Dus rennen ging het ook niet worden

Zaterdag/Zondag
Jeetje wat vloog de week! Zaterdags was ik een beetje moe van alles en hardlopen was niet zo een goed idee, in de avond had ik een etentje/borrel bij vrienden waar het gezellig was en laat werd.
Zondags moest ik er echt aan geloven, ik moest lopen, maar had eigenlijk geen zin. Ineens kreeg ik een idee, ik liep naar mijn ouders en haalde mijn vader op. Mijn vader heeft in tijdn niet gerent en moet weer alles opbouwen. Nou geen probleem! We gaan hem helpen!
Samen met mijn vader liep ik een klein rondje van 3 kilometer. Dit brengt mijn eindstand van #DOcember op 24.80/70 Een flinke achterstand! Want eigenlijk had ik aan het eind van de week minimaal op 36 km moeten zitten, dat houd in dat ik een flinke achterstand moet inhalen.

Dat wordt een hoop rennen aankomende week!
XoXo

4 thoughts on “Start to Run #DOcember week 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.