Start To Run: #DOcember week 3

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
#DOcember komt langzaam aan zijn eind……

…..en ik moet er nog keihard aan trekken om het te halen!
Afgelopen week maakte ik weer een aantal kilometers. Maar ik wilde eigenlijk tikken dat ik de 45 gepasseerd ben. Helaas liep dat wat anders.

Ik begon dinsdag. Ik had de Kerstkaarten geschreven en bedacht mij ineens dat ik wel een route kon uitstippelen om de Kerstkaarten hardlopend weg te brengen. Kort samengevat! Wat ging dat lekker! Ik liep als een speer en ik was zo bij het verste punt waar ik moest zijn. Daar mocht ik even plassen en kletsen (ja sorry dat moet ook gebeuren). Vervolgens ging ik naar huis. Damn! Dat was lekker ik kon er weer helemaal tegenaan!! Ik voelde mij super na deze run.

Hoe geweldig het dinsdag ging zo slecht ging het eigenlijk donderdag! Na een lange werkdag kwam ik thuis en zat ik op de bank (fout 1). Ik viel in slaap toen ik wakker werd besloot ik toch te gaan lopen, ja en daar ging het al fout. Ik was moe. Ik liep en het was zo zwaar! Ik kon bijna niet vooruit komen. toen ik ruim over de helft wat ging ik mij wat beter voelen, maar het was nog steeds niet om naar huis te schrijven! Ik was eigenlijk gewoon te moe! Maar goed, ik moest wel door gaan. Ik besloot mijn rondje in te korten, want op de planning stond 5, maar dat was gewoon na zo een zware dag te hoog gegrepen. Ik rende uiteindelijk 4,60 kilometer, toen ik thuis op mijn horloge keek dacht ik hmm…ik had net zo goed die 5 kunnen lopen maar oke.

Deze week liep ik twee keer, goed ik wilde eigenlijk drie keer maar dat zat er nu niet in. De stand is nu 36,10 km van de 70! Ja ik weet het ik moet er nu heel hard aan gaan trekken wil ik die verdomde 70 halen. Ik ga nu stiekem wel twijfelen of ik mijzelf niet te hoog heb ingeschat. Ik wil het nog steeds halen, maar de term ik ga het halen. Dat ga ik niet zo hard roepen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.