Start to Run: Drukte

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Wat een drukte heb ik de laatste tijd! Ik kwam vorige week niet eens aan hardlopen toe.

Kort samengevat qua hardlopen was het een slechte week, een hele slechte week! Ik ben gewoon niet wezen hardlopen!

Waarom? Gewoon drukte, met een heisessie waardoor ik niet thuis sliep (en slecht sliep) drie dagen Londen (waar ik heel veel gelopen heb) en pijn aan mijn voeten ben ik gewoon niet aan lopen toe gekomen! Wat is dat balen. Ik heb er verder ook geen excuus voor het is gewoon slecht.

Toen wij donderdag terug liepen vanaf de Westfield Mall naar het hotel kwam ik de Nike Running Club en wat baalde ik dat ik mijn hardloopspullen niet mee had genomen, want ik had graag een rondje met deze mensen mee willen rennen. Maar ik was gewoon dom. Geen excuus.

Vorige week was dus absoluut geen goede week, zal die deze week beter zijn?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.